2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا سیاست بلد نیستم فقط خشنی بلدم😂😂 یبار جااری چهارمیم خونه مادرشوهرم بودیم داشت از من میگف م ...

وا من یه کاری باهاش کردم ک اینجا نمیشه گفت اگه مایلی بیا خاص تابرات تعریف کنم عزیزم

بخدا من لباس مبخرم میره لنگشو پیدا میکنه  گریع؟ بزن تو دهنش نتونه زر بزنه

اونموقع نامزد بودم هیچکاری نکرده بودم کلی پشتم حرف زده بود با دختراش پشت مامانم حرف زده بود 

بعدش حال خودشو دختراشون گرفتم شدید دیگه خودشونو جمع کردن 

شوهرم پشت من درآومد دم همشونو قیچی کرد از منم کلی تعریف کرد

برای خرید عروسیم عین اوسکولا دنبال ما افتاد هرچی من میخریدم اینم برای خودش میخرید با پول خودشا ولی مثلا بخواد بگه من خیلی پولدارم برای خودم میخرم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

دوتا از جاریام انگل فامیل یدونه شو دوست دارم مهربونه خیلی😅😅

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀
جاری منم ۲۰ سال از من بزرگتره با من یکی ب دو میکنه ی بار بش گفتم سن مادر منو داری خجالت بکش خیلی بش ...

خوب کردی منم این حرفو به شوهر خواهرشوهرم گفتم تو جای پدرم احترامت دارم چیزی نمیگم اونم خیلی بهش برخورد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید