2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ تا دارم 

اولی (خود شیرین کل فامیل شوهر)_فتنه_دورو(خیانتکار)

دومی (روانی_خسیس _گدا _بی شخصیت _توهمی_حسووووود_ با اینکه وضع مالی شوهرش توووپه ولی حالش خراب میشه یکی گشنه نخوابه )

سومی( جانیم بنیم خواهر عزیز تر از جانمه ) البته ی پا فتنه س برا خودش 😂 اما کار ب من نداره 

منم دوتا دارم یکیش  اصل فتنه است ک دعوامون شد باهم وزدیم همو

من جاریم ک فتنس باورت نمیشع اگر جاریای دیگه مراسم بگیرن میره ی چیزایی بمادرشوهرم تعریف میکنه

اخه مادرشوهرم ار ما دوره. مثلا میگه مامان بیچاره پسرت رفتیم خونه عروس اینکارو کرد اونجوری کرد

دوتا هم میذاره سرش فتنه میکنه

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
من جاریم ک فتنس باورت نمیشع اگر جاریای دیگه مراسم بگیرن میره ی چیزایی بمادرشوهرم تعریف میکنه اخه ما ...

اون فتنه نیست اون خاله زنک خود شیرینه فتنه جاری وسطی منه بهتون بگم چیکارا کرده شاخ در میارید 

وا من اگه جات بودم جرش میدادم مث جاری خودم تا حالا باهاش برخورد نکردی

ن بابا من یبار ی حرکت زشتی باهام کرد

ریدم بهش. ولی کلا مخصوصا پشت دوتا از جاریام خیلی حرف میزنه

مثلا چقدر لباس میخرع

چقدر بریز بپاش داره، زن زندگی نیست اخه یکی نیست بگه بتو چ بابا💩خور مردمی

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

یه هفت هشت تایی دارم اما اولی که همسن مادرمه نمیدونم چرا باهام رقابت داره چیمون بهم میخوره آخه 

خالی بند فضول و شدیدا دنبال آمار گرفتن و سر درآوردن از کارای بقیه است 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید