2777
2789
عنوان

مامانا کمک🤔

117 بازدید | 16 پست

دخترم بهش  بلاک آر دادم بخاطر ریفلاکس کنارشیرخودم فقط ۳ روز روزی ۳۰ تا بیشترنخورد

معدش ب زور شیاف هرسه روز کارمیکنه دوروز شیرخشک دگ نمیدم بازم معدش همونه

قبلش روزی۳ تا۴ بارم راحت کارمیکرد

نمیدونم چکارکنم

بنطرتون خوب میشه شیرخشک قطع کردم؟

یسوال دگ وزنش تو دوهفته۲۰۰ گرم اضافه کرده خوبه؟

پدی لاکت بده معدش خوب بشه

وزنشو باید با نمودار هودش بسنجی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=268026266]تا اونجا که میدونم با شیر خشک معده کار میکنه. با شیر مادر تا یه هفته هم ممکنه کارنکنه

شیرخودم میخورد خیلی خوب یود اینو خورد بهم ریخت معدش

کلا بچه ۴ ماه ب بالا چقد باید ماهی اضاف کنه؟

تقریبا ماهیی ۵۰۰ تا ۱ کیلو اوکیه. هفته ای ۲۰۰ خوبه ممکنه بیشترم اضافه کنه تو یه هفته. نگران نباش اگه بچت با شیر خودت سیر میشه که نیاز شیر خشک نیست اگه سیر نمیشه آخر شبا بده که خوب بخوابه البته تو طول روزم بده ولی آخر شب تاکیده

روانشناسی کودک
[QUOTE=268026266]تا اونجا که میدونم با شیر خشک معده کار میکنه. با شیر مادر تا یه هفته هم ممکنه کارنک ...

نه اصلا این درست نیست معده بچه باید منظم کار کنه وگرنه مشکل روده میگیره

و وزن گرفتنم قانون خاصی نیست فقط باید با نمودار تولد خودش چک کنی چون ژنتیکم دخیله

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تقریبا ماهیی ۵۰۰ تا ۱ کیلو اوکیه. هفته ای ۲۰۰ خوبه ممکنه بیشترم اضافه کنه تو یه هفته. نگران نباش اگه ...

میترسم شیرخودمو دیگه نگیره میگم دیگه شیرخشک ندم شاید گعدش خوب شه مثل قبل بشه

شیرخودم مثل قبل نمیخوره بیشترتوخواب میخوره یکماه اینجورشده بخاطر ریفلاکسش  این ببلاکم بخاطر ریفلاکس دارمش