2777
2789
عنوان

سوسک

209 بازدید | 13 پست

بچه ها  خونمون  سوسک افتاد  تابستونا  سوسکایه  گنده بود همش میدیدم  الان رو کابینت  و حمام و دستشویی  سوسک میبینم ک  بزرگه نه کوچیک  سوسک ریزم که فراوونه امروز  تو حمام  ۴ تا  سوسک  دیدم   خیلی از سوسک  چندشم میشه و میترسم   تروخدا  اگه راهی بلدین بگین  چیکار کنم چ دارویی بزنم که از بین برن   ی دارو بگین که  نیازی نباشه  از خونه بریم  بیرون و ضرری  واسه  بچه نداشته باشه  . بچه کوچیک دارم تو خونه .  

تو کابینتا سوسک نیست  بیشتر  رویه کابینت  و رو سرامیک اشپزخونه سوسک میبینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکابینتاتم‌شاید‌باشه‌روزا‌زیاد‌بیرون‌نمیان‌شبا‌که‌چراغا‌خاموشه‌بیشتر‌میشن‌اگه‌کارتونی‌چیزی‌توکابینتت‌هست‌بنداز‌بیرون‌ممکن‌زیاد

بشن‌به‌سمپاشم‌بگو‌بیاد‌سمپاشی‌کنه

سلام فقط از ژل برسودا استفاده کنید معجزس،من همین الان ثبت نام کردم که بیام همینو بگم که چند سال زجر کشیدمو خونمو عوض کردم فایده نداشت،ولی بعد از دو هفته اثری ازشون نموند ،فقط بزنید و حالشو ببرید،نه بو داره نه پودری استفاده اسون،فقط دعا یادتون نره🥰😍

سلام فقط از ژل برسودا استفاده کنید معجزس،من همین الان ثبت نام کردم که بیام همینو بگم که چند سال زجر ...

مرسی عزیزم حتما امتحان  میکنم  بخدا دیوونه شدم از بس سوسک ریز تو اشپزخونه و حمام دستشویی میبینم  هر   دارویی ام  زدم تاثیر نداشت  

سلام فقط از ژل برسودا استفاده کنید معجزس،من همین الان ثبت نام کردم که بیام همینو بگم که چند سال زجر ...

ببخشید عزیزم   از  ژل  برسودا چجوری  باید استفاده کرد   چ جاهایی باید بزنم ؟  چند تا بخرم  کافیه؟ 

و اینکه  کجا باید بخرم؟

ببخشید عزیزم   از  ژل  برسودا چجوری  باید استفاده کرد   چ جاهایی باید بزنم ...

از سایت ترب ببینید کجاها داره که سایت معتبریه،یدونه کافیه،فقط زیر کابینتا جاهایی که بیشتر هستن اندازه عدس بزنید،مثل آمپول میمونه فشار میدی یذره میزنی،جالبیش اینه یکیشون بخوره میره پیش مخفیگاهشون بقیه هم مسموم میشن

ببین خونه خاله منم اینطوری شده بود

آشپز خونه زیاد دیده میشد

بچه سوسک زیاد بود

ی بار ماشین لباس شوییش خراب شده بود. تعمیرکار اومد گفت لولش کلا پر شده. بعد خالم گفتم که تو لباسا بچه سوسک هست مجبور میشم دوباره تو دستم بشورم. تعمیرکار اون لوله مشتی رو در آورد و دید ی مشت سوسک اونجا هست

گفت اینجای لباس شویی بهترین جا برای رشد سوسک هست

خلاصه اونجا رو جک کن

بببین یه کار بهت میگم بکن.....دردسر داره ولی رد خور نداره....خونه قدیمی خواهرم وقتی مستاجر بودن چند سال پیش همین مشکلو داشت رفع شد

اول اینکه ابگرمکن رو بزار روی حالت داغ...یه شلنگ بلند به اب گرم وصل کن.....هر چی اب جوش تر بهتر.....باید اب جوش باشه....بعد شروع کن زیر کابینتها...اون شیارهایزیر کابینتو اب جوش بگیر...چون محل تخم سوسکها اونجاست....همه رو اب جوش بگیر و بشور..‌هر جا درزی هست اب حوش بگیر...اشپزخوته و حمام و دستشوییی..زیر یخچال...گاز........بعد سر شلنگ اب جوشو بزار تو جاه و دورشو ببند و بزار اب جوش چند دقیقخ تو لوله ها بچرخه و بخار کنه.......بعد که خشک شد از قلم سوسک کش استفاده کن...زیر تمام وسایل اشمرخونه رو پشت کابینتو قلم بکش....تو حمام و سرویسم فقط دور چاه و پشت اینه رو قلم بزن....دیگه تموم میشن