2777
2789

سلام بنظرتون یکی عقلانیه یه خونه توی تهران و ۳ تا ماشین صفر رو بفروشه و توی شمال ویلا بگیره بره بخواد اونجا ویلا رو‌ روزانه اجاره بده ، بنظرتون موفقیت توش هست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه :/// 

نمیفهمه چیکار کنم بفهمه؟ الان بیکاره ، می‌خواد خونشو ماشیناشو بفروشه ویلا بگیره روزی ۱. میلیون مثلا اجاره بده میگه از ویلا میشه خونه ماشین خرید نظرتون چیه

مگه چنده که بخاطرش باید این ها رو بفروشه؟!

من بودم این کار رو نمیکردم

اخه چرا باید این کار کنه؟! هرچی هم بده کرایه نصفش خرج خود ساختمون میشه نصف دیگه ش جمع کنه تازه دوباره بخواد اون ماشین ها و خونه که فروخته رو بخره؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نمیفهمه چیکار کنم بفهمه؟ الان بیکاره ، می‌خواد خونشو ماشیناشو بفروشه ویلا بگیره روزی ۱. میلیون مثلا ...

تو تعطیلات خوبه ولی نیمه دوم سال نه 

مخصوصا ویلای استخردار

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست
خیلی احمقانه اس

نمیفهمه داره تحت تاثیر خانوادش قرار میگیره ،مامانش داره بخاطر خودش که به همه بگه ما ویلا گرفتیم رفته تو افکارش اینکارو کن ،میگه از ویلا هم خونه میگیرم هم ماشین ،اخه تو شهر غریب چطور ممکنه 

نه همونارو بزاره روز ب روز گرون تر میشن سودشم خیلی بیشتره

نمیفهمه کلافم کرده ، مامانش رفته تو مخش که پز بده بگه ویلا داریم ،میخاد تغییر شغل بده خرید فروش ماشین مبکنه الان میخاد بره شمال همچین کاری منه

نمیفهمه داره تحت تاثیر خانوادش قرار میگیره ،مامانش داره بخاطر خودش که به همه بگه ما ویلا گرفتیم رفته ...

بگو هیچ کس سرمایه رو راکد نمیکنه

سرمایه را مولد کن

برو دوره فروشندگی طلا 

یک ماهه مدرک می دند 

بعد برو بازار طلا

یکی و پیدا کن 

بگو بیام مغازه تون بایستم

سرمایه هم میارم

بعد ار چند سال هم سرمایه رشد کرده هم می تونه جواز بکیره مغازه بزنه