2777
2789
عنوان

چیکار کنم

136 بازدید | 15 پست

فردا صب امتحان ترم اول ریاضی دارم هیچی نخوندم و هیچی هم یادم نمیاد 

تحت فشارم خیلی استرس دارم جوری که نمیتونم هیچکار کنم فقط دلم میخاد خودمو گم گور کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ همون کصینوس و سینوس دهم رو بلدی یک ۲ میگیری حداقلش 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

اگه خوندی مطمئن باش نتیجه میگیری حتی اگه حس کنی هیچی یادت نمیاد ، اگه هم نخوندی هنوز دیر نشده بشین مهمارو بخون ، اگه اینم نمیتونی بیخیال باش کسی تاحالا از نمره نگرفتن تو ریاضی چیزیش نشده که تو بشی ، بیخیال باش ، درسای بعدیتو خوب بخون ، هرکاری کنی نتیجشو درآینده میبینی پس از الان داری آیندتو شکل میدی مراقب باش

حسبی الله ❤
اگه خوندی مطمئن باش نتیجه میگیری حتی اگه حس کنی هیچی یادت نمیاد ، اگه هم نخوندی هنوز دیر نشده بشین م ...

از دیروز مامانم داره سرم غر میزنه که بخون چرا نمیخونی بیشتر استرس میگیرم دلم نمیخواد پایین 10 بشم ولی فک نکنم بتونم بخونم کسی هم نیست ازش کمک بخام چیزی بهم یاد بده

از دیروز مامانم داره سرم غر میزنه که بخون چرا نمیخونی بیشتر استرس میگیرم دلم نمیخواد پایین 10 بشم ول ...

از طریق اینترنت میتونی یاد بگیری هرچی بلد نیستی مهماشو‌انتخاب کن بزن تو گوگل توضیحاشو‌ میاره 

حسبی الله ❤
یازدهمم سینوس کسینوس بدردم نمیخوره😂😣میخام از 10 پایین تر نشم فقط قبول شم🥲

پس چی به ما میگن که مثلثات تا دوازدهم هست🫥

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه