2821
2789
عنوان

حس پوچی دارم

180 بازدید | 12 پست

توی زندگیم به همه محبت کردم حتی به دشمنم ولی خوب تاحالا اونجوری که باید بازخورد نگرفتم برای دوستام هرچی خواستن و نخواستن بهشون دادم و کنارشون بودم اما با رفتاراشون منو ترد میکنن:) واقعا خسته شدم انقدر که کنار بقیه بودم ولی هیچ کس مثل خودم کنارم نبوده... اینروزا همش حس پوچی دارم و اوضاع خانوادگی و مملکت رو میبینم دلم میگیره فقط دوست داشتم که زندگی رو مثل فیلم 5 سال بزنم جلو:))))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ، هیچوقت در ازای محبتولطفی که میکنی انتظار جبران نداشته باش وگرنه همیشه دست از پا درازتری ، یا برای خدا محبت کن و فقط از خدا توقع جبران داشته باش  یا اصلا نکن ، بدون چنگ زدن به معنویات هیچوقت نمیتونی از حس پوچی خلاص شی ، به جای ناامیدی برو دو رکعت نماز شکر بخون و قرآن بخون 

حسبی الله ❤

از بس که مظلومی 

کوپن هات و برای کسایی خرج کن که برات کوپن هاشونو خرج می‌کنند نه وقتی که کارشون گیر میفته یادت میفتن اینجور آدما رو باید از زندگیت با کاتر آروم آروم دورشون رو ببری و بنداریشون تو دو تا کیسه زباله و پرت کنی تو ماشین شهرداری که اصلا اثری ازشون نمونه     

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

عزیزم توی این دوره زمونه نباید با همه خوب و مهربون بود  همیشه همین بوده

بله واقعا با اینکه من پایه همه جمعا و مهمونیاشون هستم
حتی دیدم که چند بار منو پیچوندن و بدون اینکه بهم بگن رفتن بیرون و من از استوریا میفهمم
چقدر میتونن عوضی باشن

سلام منم همین موضوع شمارو داشتم اما با صحبت با یه پزشک به این نتیجه رسیدم که کلا نسبت به دیگران توقعی نداشته باشم یعنی اگه شما نسبت به کاری که واسه کسی انجام میدی هیچ توقعی از سمت اون نداشته باشید هم خیلی راحت ترید و نتیجه بهتری میگیرید همم بیشتر آرامش دارید و حال دلتون بهتر هست همیشه

"پس بهترین حالت بی توقع بودنه"

سلام ، هیچوقت در ازای محبتولطفی که میکنی انتظار جبران نداشته باش وگرنه همیشه دست از پا درازتری ، یا ...

گل گفتی ، ته ته همه ی سعی ها قطعا به این میرسیم که با خداباش و پادشاهی کن. بی برو برگرد همینه

گل گفتی ، ته ته همه ی سعی ها قطعا به این میرسیم که با خداباش و پادشاهی کن. بی برو برگرد همینه

بله واقعا خودم هم اینو حس کردم میخوام ازین به بعد بیشتر ربا خدا ارتباط بگیرم:)