یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بی بی چک؟؟؟ 194 بازدید | 18 پست سلام. بی بی چک سه روز قبل موعد نشون میده؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/17 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناااهید۷۷ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1486 سلام اره عزیزم اگر لقاح زود صورت بگیره نشون میده هاله میندازه
ترانه7120 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1267 بله ممکنه اگه لقاح زود انجام شده باشه بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 سلام اره عزیزم اگر لقاح زود صورت بگیره نشون میده هاله میندازه واقعا؟ اخه من ماه پیش اقدام بودم زدم چنتا هاله انداخت ولی از دادم منفی بود. چ مارکی خوبه بی بی چک _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 بله ممکنه اگه لقاح زود انجام شده باشه دعا کنید باردار باشم🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51445 بارداری اولم بیبیچک بعد دو روز تأخیر یه هاله کمرنگ داشت بارداری دومم یک هفته قبل از موعدم بیبیچک بشدت پررنگ بود با بتای ۲۰۰ فقط بستگی به تاریخ لقاح داره درخواست دوستی قبول نمیکنم
ترانه7120 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1267 دعا کنید باردار باشم🥺 انشالله به حق فاطمه زهرا هستی🥲 بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله به حق فاطمه زهرا هستی🥲 انشالله عزیزم 🥺😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
آناااهید۷۷ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1486 واقعا؟ اخه من ماه پیش اقدام بودم زدم چنتا هاله انداخت ولی از دادم منفی بود. چ مارکی خوبه بی بی چک همین مدیکور بگیر از همه بهتر خودم ۸ روز به موعدم نشون داد چند تا زدم
آناااهید۷۷ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1486 دعا کنید باردار باشم🥺 ایشالاه که بارداری برو بگیر بزار میخوام ببینم 🥹🥹🥹🥰🥰🥰
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 همین مدیکور بگیر از همه بهتر خودم ۸ روز به موعدم نشون داد چند تا زدم خودکاری با قطره چکانی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ایشالاه که بارداری برو بگیر بزار میخوام ببینم 🥹🥹🥹🥰🥰🥰 باشه حتما🥺درد پریودی دارم ران پاهام درد میکنه با نوک سینه ام میترسم پریود شم. ماه پیش روژان زدم دوتا مثبت شد موندم از دادم نمای شد عصرشم پری اومد _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
آناااهید۷۷ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1486 باشه حتما🥺درد پریودی دارم ران پاهام درد میکنه با نوک سینه ام میترسم پریود شم. ماه پیش روژان زدم دوت ... ایشالله ک بارداری والا منم با ماه دوم اقدام باردار شدم ماه اول هرچی مدیکور زدم یدونه هاله ام ننداخت ولی دومی ۸ روز به موعدم هاله مینداخت 😍
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ایشالله ک بارداری والا منم با ماه دوم اقدام باردار شدم ماه اول هرچی مدیکور زدم یدونه هاله ام ننداخت ... یعنی فردا بزنم؟ علائمات چی بود _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡