2777
2789

نمیدونم ولی بازم تقلب میکنن یه جوری 💔

چرا نمیرم درس بخونم... 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

عزیزم اول اینکه اصلا به خاطر اون نیست قطعی اینترنت الکی بهونه کردن

تا الان سوالا خرید و فروش شده تموم شده رفته

بعد اصلا تقلب رو نمیتونن ازش جلوگیری کنن خانه از پای بست ویران است

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول اینکه اصلا به خاطر اون نیست قطعی اینترنت تا الان سوالا خرید و فروش شده تموم شده رفته بعد ...

شما اطلاع دارین از این موضوع ک میگن 

اونایی که رتبه اشون نسبت به کنکور قبل خوب شده باشه شک میکنن مجدد ازمون میگیرن 

نمیدونم ولی بازم تقلب میکنن یه جوری 💔 چرا نمیرم درس بخونم... 

چون انقدر تقلب هست که امیدتو از دست میدی

مثلا همسرم میگفت سال ما میگفتن فلان دانشگاه ۵۰ نفر ظرفیت داره میرفتی سر کلاس میدیدی وردی همون رشته همون دانشگاه همون سال ۱۵۰ نفره😑😑 یعنی پشم

چون انقدر تقلب هست که امیدتو از دست میدی مثلا همسرم میگفت سال ما میگفتن فلان دانشگاه ۵۰ نفر ظرفیت د ...

آره دیگه فقط کافیه پول داشته باشی 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        
شما اطلاع دارین از این موضوع ک میگن  اونایی که رتبه اشون نسبت به کنکور قبل خوب شده باشه شک میک ...

دوست عزیز 

من یکی از استرسای خودم همینه که شک کنن که تقلب کردم چون امسال از رتبه پارسالم صد در صد بهتر میشه

پارسال نصف اونایی که خریده بودن یا همون صبح که رایگان گذاشتن تو چنلا و بچه ها دیدن در رفتن از ازمون مجدد، یعنی ازمون رو دادن ولی چون صرفا 30 درصد میانگین درصدی که اوردی رو بیاری قبولی پس خیلی براشون راحته

قطعی اینترنت برای همه جا نیست و صرفا برای حوزه های ازمونه تا الان که جدید ترین خبر بوده

هر کاری هم که بشه تقلب صورت میگیره دوست عزیز

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
دوست عزیز  من یکی از استرسای خودم همینه که شک کنن که تقلب کردم چون امسال از رتبه پارسالم صد در ...

اره متوجه این موضوع هستم 

من چون نگران یکی از دانش اموزامم میترسه میگه اگر رتبم خوب شه بخوان دوباره ازم ازمون بگیرن من میترسم خراب میکنم از استرس 

اره متوجه این موضوع هستم  من چون نگران یکی از دانش اموزامم میترسه میگه اگر رتبم خوب شه بخوان د ...

معلمید؟

خب نه دیگه راحته اگر همه رو 50 درصد زده باشه توی ازمون مجدد 25 درصد بزنه قبوله چه استرسی راحت باشه

دوست عزیز  من یکی از استرسای خودم همینه که شک کنن که تقلب کردم چون امسال از رتبه پارسالم صد در ...

عذر خواهی میکنم 

متوجه این قسمت صحبت نشدم 

ن صرفا 30 درصد میانگین درصدی که اوردی رو بیاری قبولی پس خیلی براشون راحته

معلمید؟ خب نه دیگه راحته اگر همه رو 50 درصد زده باشه توی ازمون مجدد 25 درصد بزنه قبوله چه استرسی را ...

نه مشاور کنکورم 

خودم دانشجو دارو ام 

من خودم سال اول خوب ندادم ولی سال دوم درسایی که منفی زده بودنو بالا زدم اسمی از ازمون مجدد نیاوردن زمان ما 

البته سازمان سنجش نمیاد خودشو زیر سوال ببره ازمون مجدد بگیره ک