2777
2789
عنوان

کادو چی بخرم

470 بازدید | 27 پست

بچه ها یکی از دوستام چند ماه دیگه تولد نامزدشه و فردای اون روز هم سالگردشونه. به نظرتون چه کادوهایی میتونه برای پسره بخره. به جز کفش و لباس و ساعت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کادو خریدن برا مردا سخته

خوش به حالش

تولد و سالگرد و روز مرد رو همه رو با هم یه کادو میده 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ماگ . گردنبند . دست بند.  موزر . کلاه . وسایل ورزشی . ساک .کیف دوشی . کیف چرم . کمربند. کاور گوشی . هدفون . هدست 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
سکه پارسیان 

چجوربه ..چقدره؟  با مبلغ کم میشه خرید ؟؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چجوربه ..چقدره؟  با مبلغ کم میشه خرید ؟؟؟

یسرچ بزن قیمتارو ببین. اگر واقغن نامزدن ک بخر بعد برا خودش میشه . اگر ک نیسن همون کراوات اینا بهتر 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

چقدر بودجه داری؟🔊🤣

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
بالاش زدم ولی نخورد ویرایشم نمیشه متاسفانه

حیف .‌الان رو تگ خودت اینجا ببین میتونی بزنی

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....