2777
2789
عنوان

خونمون😕😕😕

261 بازدید | 18 پست

خونه خریدیم چند وقت پیشا بعد مستاجرش مبل نداشت خونه خیلی بزرگ دیده میشدپذیراییش ولی الان که دوباره واسه کاری رفتیم مبل گذاشته بود وکنسول خیلی خیلی خونه کوچیک بود تو ذوقم خورد خونه ۸۰ متره به نظرتون چیکار کنم باصفا تر دیده شه

وسیله زیاد نزار 

اضافیارو بده بره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مبلاش واسه اونجا بزرگ بوده...مبل استیل یا سلطنتی واسه خونه کوچیک خوب نیست...ال یا راحتی خوبه...کنسولم خیلی عریض نگیرین...مبل و پرده رنگ تیره گگیرین خونه رو خیلی شلوغ نکنین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مبل هاتو کوتاه بگیر ینی خیلی بزرگ نباشه.بعدم جی جی می جی تو خونه ات زیاد نباشه.اگه سرامیکه کلش رو فرش یا موکت نکن ی فرش کوچیک وسط مابقی سرامیک

در و دیوار و کابینت هارو هم سفید یا شیری کنید..

ته سالن پشت مبلاتو آینه دکوری کنید دیوار رو

کنسول منسول نزار

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم