2777
2789
عنوان

امشب

356 بازدید | 18 پست

امشب خونه مادر شوهرم همه دعوتن همسرم میگه نریم😐الان اگه ما نریم همه فکر میکنن من نخواستم بیام و تقصیر منه  . چیکار کنم به نظرتون؟🤦🏼‍♀️

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نرو بگو شوهرم نیمد

🥲زن دایی های شوهرم منتظرن من یه جا نرم که بشینن بگن عروسشون بده و کاری کرده پسرشون قطع رابطه کنه باهاشون

وا چرا میگه نریم ؟  خب ازش بپرس  شاید با خواهر و برادراش قهره و به تو چیزی نمیگه

تک فرزنده، هرچییی بهش میگم چرا میگه نمیخوام نریم شبیه بچه ها😐میگه بریم برا خودمون بیرون اونجا نریم 

تک فرزنده، هرچییی بهش میگم چرا میگه نمیخوام نریم شبیه بچه ها😐میگه بریم برا خودمون بیرون اونجا ...

بهش بگو حالا خانوادت فکر میکنن من گفتم نریم 

و بهش بگو جلوی خودت زنگ بزنه به مادرش و بگه که ما امروز نمیایم و تو اصلا نگو

بهش بگو حالا خانوادت فکر میکنن من گفتم نریم  و بهش بگو جلوی خودت زنگ بزنه به مادرش و بگه که ما ...

یعنی فکر نمیکنن دعوامون شده؟

یعنی فکر نمیکنن دعوامون شده؟

چرا اینم هست 

بهش بگو خب با خانوادت میریم بیرون 

زشته دیگه دعوت کردن یا اینکه بزار فردا شب با هم میریم بیرون 

رابطش با خانوادش چطوره ؟

چرا اینم هست  بهش بگو خب با خانوادت میریم بیرون  زشته دیگه دعوت کردن یا اینکه بزار فردا ...

کلا به خاطر شرایط روحی من جلوی من خیلی از خانوادش نمیگه که حساس شم روشون ولی میدونم خوبه رابطش دوستشون داره منم اتفاقا دوست دارم مادر شوهرم و نمیدونم امشب چش شده اخه هرچیم بشه بحثش بشه یا هرچی برام تعریف میکنه

کلا به خاطر شرایط روحی من جلوی من خیلی از خانوادش نمیگه که حساس شم روشون ولی میدونم خوبه رابطش دوستش ...

خب همون بهش بگو زشته دعوت کردن 

خب فردا با هم میریم بیرون ، دیگه زشته و ناراحت میشن

خب همون بهش بگو زشته دعوت کردن  خب فردا با هم میریم بیرون ، دیگه زشته و ناراحت میشن

😑😑😑گفت هلنااا عزیزمممم(وقتی اینو میگ یعنی میخواد سر ب تنم نباشه) گفتم نمیریم امشب پاشو آماده شو میریم خونه مامانت اینا و رفت بیرون

😑😑😑گفت هلنااا عزیزمممم(وقتی اینو میگ یعنی میخواد سر ب تنم نباشه) گفتم نمیریم امشب پاشو آماده شو م ...

وا ؟؟ 

خب 😕 ولشون کن 

ولی خیلی حواست باشه ، داره یه کارایی میکنه و مشکوک میزنه

فرداهم زنگ بزن مادرشوهرت و بگو بابت دیشب خیلی عذر میخوام که نتونستبم بیایم