2777
2789
عنوان

من سنگدلم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 132 پست
یعنی اصلا برات مهم نیست؟ دلت هم براشون تنگ نمیشه؟

راستش نه

اگر جای من بودین اینارو نمی گفتین صبح و شب خون گریه می کردم دیوونم کرده بودن مخصوصا شوهرم همه جای بدنم کبود بود

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️
چند زدم مگه؟؟؟؟ نمیدونم چند زدم سرده دستم می لرزه احتمالا اشتباه رفته  ۱۰/۸ دقیقا همون شب شو ...

از ی طرف میگی خوشحالی مرده از ی طرف دستت میلرزه از نارحتی و تاریخ و اشتباه میگی😂😂

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور علم فقط واسه شما پیشرفت کرده که توی سه هفتگی متوجه بارداری شدید؟ بقیه باید حداقل تا چهار هفتگی ...

ببین یه توضیح خیلی طولانی داره که تو تاپیک های قبلم دادم به یکی از خانما

شما که همه رو چک می کنی اونم چک کن

شما تو یه تاپیک نبودین ک ایشون گفتن باردارم و شوهرم فوت شده و کلی کاربر نارحت شدن و بعد فهمیدن دروغ ...

خانومی که بارداره اولا خودش باید بفهمه که وارد تایپک های ناراحت کننده نشه 

دومن اینجا فضای مجازیه در جریانی که؟

شما تو یه تاپیک نبودین ک ایشون گفتن باردارم و شوهرم فوت شده و کلی کاربر نارحت شدن و بعد فهمیدن دروغ ...

خودمم

شما اگر فکر می کنی دروغ میگم مدرکاتو خوب بررسی نکردی مثل بقیه

راستش نه اگر جای من بودین اینارو نمی گفتین صبح و شب خون گریه می کردم دیوونم کرده بودن مخصوصا شوهرم ...

خب شوهر یه چیزی  شاید اینقد باهات بد بوده ازش کینه گرفتی 

وای پدر و مادر دیگه نه 

آخه خودم اختلاف شدیدی با خانوادم داشتم  ولی حاضر نبودم خار تودستشونم بده

یعنی پدر مادرتم همینطور؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خانومی که بارداره اولا خودش باید بفهمه که وارد تایپک های ناراحت کننده نشه  دومن اینجا فضای مجا ...

اون تاپیک سوپرایز بوده و نارحت کننده نبوده!

شما باور کن من دیگه حرفی ندارم 😊

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  
از ی طرف میگی خوشحالی مرده از ی طرف دستت میلرزه از نارحتی و تاریخ و اشتباه میگی😂😂

مطمئنی حالت خوبه؟

اصلا می خونی؟؟؟

کی گفتم حالم بده

میگم جایی که هستم سرده 

ببین یه توضیح خیلی طولانی داره که تو تاپیک های قبلم دادم به یکی از خانما شما که همه رو چک می کنی او ...

من اصلا تاپیک قبلی کسی رو چک نکردم و نمیکنم ولی خب یکم حرفهاتون با هم نمیخونه دیگه ...

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
خب شوهر یه چیزی  شاید اینقد باهات بد بوده ازش کینه گرفتی  وای پدر و مادر دیگه نه  آ ...

پدر مادرم کاری باهام کرده بودن که همش به خودم قول می دادم یه قطره اشکم براشون نریزم

حالا نمی تونم بگم براشون گریه کردم ولی ناراحت بودم

شوهرم اصلا