2777
2789
عنوان

بی بی چک

172 بازدید | 12 پست

سلام

هاله بی بی چک بعد از دو سه ساعت دیگه درست نیس؟

اولش هاله نداشت ولی بعد دو سه ساعت قشنگ معلومه.

بعد از ۱۸ روز تاخیر دیگه باید پررنگ پررنگ میشد اگه باردار بودم؟

الان این مثبته یا منفی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم شش ماهشه شیر خودمم میخوره دو بار اول منظم پری شدم.ولی ماه قبل دو هفته تاخیر داشتم .الانم ک ...

بله عزیزم نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بی بی چکت که منفی نیست و خط تبخیرم نیست.فقط چون کمرنگ هست باید دوباره تکرار کنی . حالا یا پررنگ میشه ...

ببخشید خط تبخیر چجوریه پس؟ مطمئنی منفی نیست؟ آخه بعد ۱۸ روز تاخیر مگه نباید پررنگ باشه.اینم بگم بعد سه ساعت اینجوری شد اولش نبود

عزیزم من دقیقا دو بار همینجور شدم، باردار بودم هر دوش هم بارداری شیمیایی بود و یکیش بعد دوماه و اون یکی بعد یک هفته، پریود شدم.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

ببخشید خط تبخیر چجوریه پس؟ مطمئنی منفی نیست؟ آخه بعد ۱۸ روز تاخیر مگه نباید پررنگ باشه.اینم بگم بعد ...

خط تبخیر سفید هست و خودت میبینی و متوجه میشی کاملا . خب الان دو روز گذشته . مگه دیگه بی بی چک نزدی؟صبح بزن ببین پررنگتر شده یا نه . اگه پررنگ نشه امیدش زیاده که پریود بشی . حالا ان شاالله هرچی که دلت میخواد همون بشه عزیزم