من همیشه مامان بابام برام کادوهای خیلی گرون میگیرن هر مسافرتی میرن ب من بیشتر از خودشون میگیرن ، ولی تا حالا مادرشوهرم پدرشوهرم برامون کادویی نگرفتن ، الان که روز مادره من به همسرم میگم دوتا ظرف مسی بگیریم براشون فرق نذاریم ، اون میگه نه من میخوام برا مادرم وسیله برقی بگیرم … وضع مالیمونم خوب نیست که من بگم اشکال نداره بخره … نمیدونم اینجور موقعها چی باید بگم
من هرسال باپوب خودم برای همشون گرفتم.اماامسال دویس تومن برام کارت بکارت کردن خیلی بهم زوراومد.منم گفتم ازاین به بعد شوهرم خاست خودش بگیرندمن نه یاداوری میکنم نه مبخرم
بگو فعلا امسال وضعممون خیلی خوب نیس بزار برا سال بعد میخری
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
خب برای جفتشون وسیله برقی بگیر گنده در میکنه خودشم پاش وایسه فرقی هم نزاره
😂😂😂😂😂😂😂
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡