2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعغنی از ژلش بوده ؟

صددرصد ،واردهم نبوده

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
الکی الکی زدم لبم داغون کردم

بهش بگو پول ندارم دیگه بدم  فکر نمی‌کردم اینطوری گند بزنی تو مطبش یکم سرصدا کن برات تخلیه کنه 😑😑😑

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

برو سر و صدا کن بگو میشینم جلو در نمی زارم یه نفر یاید تو 

میرم ازت شکایت میکنم پدرتو در میارم 

پول چی بدی مگه ترمیم لازم داره که پول بدی این کلا کارش افتضاح بوده

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

[QUOTE=267995937]جای خوب نمیرن عزیزم دکترا هم تشنه پول دلشون نمیسوزه هر آشغالی رو تزریق میکنن به صورت مشتری ها [/QUOTE

بخدا دوستم جای خوب رفت صورتشو فیلر زد ولی وقتی حرف می‌زد ای مواد ی باره تو صورتش حرکت می‌کرد 

لببمم همش خشک میشه و پوست میندازه

منم همین مارک رو زدم بعدش زمانی که داشت تزریق میکرد هی با دست ماساژ میاد وقتی هم تزریقش تمام شده کلی ماساژ داد و چک کرد که همه جاش یکی باشه خدایش هم کارش خوب بود 

حتما برو سراغش تا این بلا رو سر کس دیگه نیاره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................