2821
2789

خیلی مشخص نیست مدلش ولی هرچی ک به دل خودت میشینه رو بخر مهم خودتی

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوگا هست طرح لیلیم

قشنگه میگم ک هرچی به دل خودته بردار 

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

من کلا از بلور خوشم نمیاد 

برای جهازمم لمونژ خریدم حس میکنم اصالت داره 

ولی در کل این مدل سوگا دیگه مد نیست مال خیلی وقت پیشه شما که برای جهاز میخری اگر تا حدی نظر دیگران برات مهمه یه طرح دیگه بخر...

هر چی که به دل خودت هست بخر. من برای جهیزیه م کلی گشتم تا سرویس چینی گل سرخی قدیمی پیدا کنم. اطرافیانم می گن تو دیوانه ای اینقدر پول بابت این داری می دی. اما چون خودم دوست دارم و ازشون لذت می برم برام مهم نیست

اون که خیلی قشنگههههههه😢😢😢😢 منم چند تا تیکه گرفتم واقعا خوشگله

من اصلا طرح های دیگه رو چک هم نکردم. فقط کلی گشتم تا بتونم دو تا سرویس از اون پیدا کنم.می گفتن با این پول می تونی طرح ها و مدل های خیلی قشنگ و به روز بگیری اما هیکدوم به اندازه اون گل سرخی ها چشم منو نگرفت و بدون توجه به نظر بقیه کار خودم رو کردم