2821
2789
عنوان

زیست آی کیو

104 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها...کسی اینجا کتاب زیست جامع آی کیو داره که دست دوم باشه و نیاز نداشته باشه؟من نیاز دارم اگر میشه بهم بدین پول ندارم نوشو بخرم🥺لطفا دعاتون میکنم

الهی قلبم  ندارم والا ولی کاش پی دی افشو دانلود کنی بخونی یکم سخت هست ولی کارتو راه میندازه&n ...

پی دی اف دارم ولی خیلی سخته چشام خسته میشه بخوام چاپ کنم هم که پولش اندازه همون درمیاد نمیدونم چیکارکنم🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچوقت چیزی رو از کسی گدایی نکن

بارها شده تو کنکور مشکل تهیه کتاب داشتم خیلی وقتا توی سایت کمدا رمان هامو در ازاش معاوضه کردم بارها شده تایپ کردم و با پولش تهیش کردم یا حتی از  کتابخونه قرض گرفتم و.... خداهم جواب زحماتمو داد

امیدت ب خدا باشه نه ب دست خلقش

#جانفدا
پی دی اف دارم ولی خیلی سخته چشام خسته میشه بخوام چاپ کنم هم که پولش اندازه همون درمیاد نمیدونم چیکار ...

الهی بگردم گلم 

کاش داشتم حتما بهت میدادم 😢

انشالله ک موفق باشی گلم، برات دعا میکنم خدا هواتو داشته باشه و برسی ب هدفت❤️

هیچوقت چیزی رو از کسی گدایی نکن بارها شده تو کنکور مشکل تهیه کتاب داشتم خیلی وقتا توی سایت کمدا رما ...

من گدایی نکردم خانوم میخواستم اگه دست دوم با قیمت پایین تر هست تهیه کنم!شرایط هرکسی با هرکس دیگه ای متفاوته پس لطفاً قضاوت نکنید..احتمالا منظورمو تو تاپیک اشتباه متوجه شدیذ