2777
2789
عنوان

حجامت

516 بازدید | 14 پست

سلام

قبل حجامت چه کاری باید کرد یا نکرد؟

درد داره؟

جاش می مونه یا تیره میشه؟

با یکبار حجامت ،باید باز هم انجام داد یا عادت میشه؟

برای میگرن خوبه.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

یه کوچلو جاش میمونه 

درد نداره 

واسه میگرن معجزست فقط باید مرحله هاشو کامل بزنی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل حجامت من دکترم گفت سکنجبین و مصفای خون و انار بخورم تا خونم رقیق بشه بعد حجامت کردم

برای جاش دکتر عسل زد اصلا نموند

من چندبار انجام دادم البته من برای جوش حجامت کردم شماهم دکترت باید بگه که چند دفعه لازمه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

کاری نمیخواد بکنید 

بعدش خودشون بهتون شربت عسل میدن 

جاش هم نمیمونه 

حجامت عام رو معمولا خودشون میگن هر چند وقت یبار انجام بدید 

من انجام دادم، این حالت که میگن رگم گرفته و... اینا همه برطرف شد،اما در مورد سردرد نمیدونم

قبل حجامت من دکترم گفت سکنجبین و مصفای خون و انار بخورم تا خونم رقیق بشه بعد حجامت کردم برای جاش دک ...

جوش صورت از اون جوشایی سرشون سفید؟ داشتید؟ 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
تا 24 ساعت بعد حموم نرو  جاش به مرور زمان از بین میره سنت پیامبران هم هست  خون لخته بدن ...

آزمایش خون هم تا یکسال نمیشه؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
جوش صورت از اون جوشایی سرشون سفید؟ داشتید؟ 

بله 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
یه کوچلو جاش میمونه  درد نداره  واسه میگرن معجزست فقط باید مرحله هاشو کامل بزنی

برای میگرن حجامت عام یا خاص(سر)؟

من دوبار حجامت انجام دادم، ۳۰،۴۰ روز پرهیز خاصی داشتم و ی ترکیبی رو هروز میخوردم جاش نمیمونه

چه پرهیزی؟

شاید به مزاج هر کس ربط داره

یه کوچلو جاش میمونه  درد نداره  واسه میگرن معجزست فقط باید مرحله هاشو کامل بزنی

شما برای میگرنت انجام دادی؟کلا چند بار حجامت عام یا خاص؟

چه پرهیزی؟ شاید به مزاج هر کس ربط داره

یه خانومی که دوره های طب سنتی گذرونده بود اینکارو واسم انجام داد و پرهیز داده بود

والا دقیق یادم نیست ، ی ۵،۶ سال پیش بود

صبحها ناشتا خاکشیر و شیر میخوردم

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

برای میگرن حجامت عام یا خاص(سر)؟

دوره ی درمان میگرن  این جوریه 

۳ تا عام 

یه کبد 

یه سر 

به فاصله ی یه هفته هر کدوم 

بعد هر ماه یه عام

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴