2777
2789
عنوان

بازشدن پریود

163 بازدید | 6 پست

سلام دخترا من معمولا همیشه پریودام منظم و سرموقع بود اما این ماه۷ روز عقب انداختم و اینکه بیبی چک هم زدم منفی بود 

نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید خودم میگم شاید بخاطر شروع سرمای هواست چون هرسال همین موقع ها پریودام عقب میفته

متاهیلین؟ 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بیبی چکم منفی بود بعد عزیزم من علائم پریودم دارم 

گلم منم روز پنجم بعد از موعدم بیبی گذاشتم منفی بود،امروز روز نهمه بیبی زدم هاله انداخت آزمایش دادم،علائم پریودیم داشتم،علائم بارداری و پریودی مث همه 

خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..
بله متاهلم اما جلوگیری دارم علائم پریودمم مثل هرماه دارم

شاید هورمون هاتون بهم ریخته یا کیست دارین حتما به دکتر مراجعه کنید که اگر کیست باشه بابک قرص حل بشه و مشکل بزرگتری پیش نیاد البته یک بی بی چک هم بزنید منم علایم پریودی داشتم ولی باردار بودم 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️