2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم فک میکنم شاید پلوماهی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
رست بیف

با ساندویچ؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

یه غذا بگید با هویج باشه 

من میخواستم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده کنم با فلفل سیاه و فلفل ابگوشتی  و تخم مرغ ورز بدم قلقلی بشه بعد رب و پیاز سرخ کنم به عنوان سس بریزم تو گوشت قلقلی سرخ شده ام که خودمو انداختم خونه مامانم اینا حالا فرداشب اینو درست میکنم 😂 تازه میخواستم سیب زمینی هم رنده کنم کنارش سرخ کنم خیلی خوشمزه میشه 

2823
2791
2779
2792