2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل سر گیجه شدید داشتم خوردم یک دوره خوب شدم

خوبه پس منم صبابیدارشدنی سرگیجه داشتم رفتم دکترروانشناس اینودادبادوتاداروی هالوپریدول وازیپم اوناروننداختم واقن گیجم میکردولی این اکتوسرکوسه روزخوردم خوبشدم دیگ نخوردم حالاحس میکنم بازم سرگیجع دارم بایدبخورم

اره بخور مال عفونت گوش میانی هست  ...سر گیجه خیلی بده واقعا....

اره بخدااصن میگم الانه ک بیفتم غش کنم اززندگی انداخته بودمنویمدت نمیدونستم چمه دکترنموندگشتم ازقلب بگیرتاتیروییدکمخونی چقددادم اخریه دکترخون وسرطان گف بروروانشناس یساله من عذاب کشیدم

اره بخدااصن میگم الانه ک بیفتم غش کنم اززندگی انداخته بودمنویمدت نمیدونستم چمه دکترنموندگشتم ازقلب ب ...

انشالله که خوب میشی 

منو همین قرص نجات داد ...یک دوره کامل بخور من اصلا نمی تونستم سر پا وایسم...اتاق دور سرم می چرخید حتی موقع که خوابیده بودم ..خیلی بد بود خیلی

انشالله که خوب میشی  منو همین قرص نجات داد ...یک دوره کامل بخور من اصلا نمی تونستم سر پا وایسم ...

قربونت برم مرسی ک گفتی دیگ قط نمیکنم یمدت میخورم خوبشم 

این قرص تا هشت روز میتونی بیشتر با دستور پزشک من در حد اورژانس یعنی 3 ساعت نتونستم بیام پایین عین یه کابوس مواظب باش وقتی هم قطع کنی تا 1.5 ماه حمله های خفیف خواهی داشت  من فکر کردم سکته کردم سرم به شدت سنگین بود خلاصه که حواست باشه آب زیاد بخور نمک از زندگیت حذف کن تا دیگه سرگیجه نداشته باشی

این قرص تا هشت روز میتونی بیشتر با دستور پزشک من در حد اورژانس یعنی 3 ساعت نتونستم بیام پایین عین یه ...

توهربدن یجورع امامن سع روزشوخوردم فقط خوب بودم الانم چون خس میکردم وایسادنی گیج میره میندازم دکتریماهه نوشته بودگفتم زیادعادت ندم خودموب قرصای اعصاب

2824
2823
2791
2779
2792