2777
2789
عنوان

شب قبل قاعدگی😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز اول دوم کار زندگی تعطیل هرچی شوهرم بگه پاچشو میگیرممم دنبال بهونه واسه دعوا

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

وای منم خیلی عصبی میشم قبلش به شوهرم و دخترم هشدار میدم ولی با کوچکترین حرکتی دیوونه میشم پاچه شونو می گیرم😥😥😥

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
😂😂😂😂دقیقا پریودی و بارداری اینطوریه شاید گریه کنی حتی برای اینکه کسی صدای تلوزیون کم کرد😂

و شوهر من  ک امیدواره من باردار ک شدم ۹ ماه نفس راحت میکشه😂😂😂😂😂😂😂😂خبر نداره بارداری انگاری هر روز، روز اول پریودیته😝

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
منن گاهی همینجوری دیوونه میشم منتها بعد قاعدگی

اصولا باید قبلش باشه هااا من زیاد تحقیق کردم قبلش اینجوریه بعدش شاید یه مشکلی باشه رفتی دکتر سر این چیزا؟

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
و شوهر من  ک امیدواره من باردار ک شدم ۹ ماه نفس راحت میکشه😂😂😂😂😂😂😂😂خبر نداره بارداری انگ ...

فقط اوایلش اینطوره😃

منم انقدر اذیتم تو پریودا چ روحی چ جسمی که الان میگم وای چقدر راحتم

شوهرمم همش میگه دیدی ج راحتت کردم😂

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
وای یه بار من توی این دوران   به داداشم گفتم درو ببند،درو نبست ... منو میگی نشسته بودم به گری ...

😂😂😂😂😂😂😂 آخه پسرا هم تو این موارد ددک نمیکنن فک میکنن باهاشون مشکل داری درمیوفتن با آدم

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿