2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژوویدرم دیگه نیست باشه هم قانونی نیومده و اکثرا تاریخ مصرف گذشته هست یا تو یخچال مخصوص نیومده اونیکی ...

قیمت رو هنوز نپرسیدم اول مدلشو انتخاب کنم بعد میپرسم و میرم اوه یعنی میخواد تاریخ مصرف گذشته بزنه 

قیمت رو هنوز نپرسیدم اول مدلشو انتخاب کنم بعد میپرسم و میرم اوه یعنی میخواد تاریخ مصرف گذشته بزنه&nb ...

حتما حتما بگو بسته اش رو جلوت باز بکنه و تاریخش رو نشونت بده البته بیشتر دکترا اینکارو میکنن الان فیلر خوب زیر ۴ ، ۵ تومن نیست حواست باشه 

حتما حتما بگو بسته اش رو جلوت باز بکنه و تاریخش رو نشونت بده البته بیشتر دکترا اینکارو میکنن الان فی ...

آره میدونم اینم ۵ اینطورا دقیقشو نمیدونم ک نگفتم داخلش مگ دوتا نیست؟ اگ از قبل باز شده باشه و یکیش استفاده شده باشه چی

آره میدونم اینم ۵ اینطورا دقیقشو نمیدونم ک نگفتم داخلش مگ دوتا نیست؟ اگ از قبل باز شده باشه و یکیش ا ...

نه یکی هست و پلمپه حداقل برای من اینجوری بود بسته هاش یک سی سی هست حتما حتما پلمپ باشه باز کنه برات 

نه یکی هست و پلمپه حداقل برای من اینجوری بود بسته هاش یک سی سی هست حتما حتما پلمپ باشه باز کنه برات& ...

به من گفت جعبشو جلوم باز میکنه حتی جعبه رو میده با خودم ببرم و اینک توو جعبه دو سی سی هست قیمتش هم ۶۵۰۰