2777
2789
عنوان

شوهر

428 بازدید | 21 پست

چرا شوهرم اینجوری میکنه 

ناهار خورد اش بود مادرش داده بود  همیشه میگفت اشی که تو درست میکنی ازهمه اش ها خوشمره تره بهش گفتم دلت برلی اش خانومت تنگ نشده سریع گفت نه 

من پنج ماهه زایمان کردم 

غذاخورد سفره رو نه جمع کرد نه تشکر کرد رفت رومبل باگوشی ور رفت تواینستا الانم گرفت خابید 

نمیدونم چون زیاد سیگارمیکشه اینجوری شده  یا گرفتاری مالی روش فشارمیاره که کم محل بمن 

اصلا یک مدت اینجوری شده میگم ابمیوه روبیاربخورم مبگه کی میخوره بعدناهار میگم من تشنمه میگه نه همونو مبخوری بچه دل درد ه 

حالا بچه هم مشکل نداره 

میگم بخاطربچه میگی 

فک کردم براخودم مبگی نخورم 

بدم میاد که ملاک بچه اس سلانتی بچه اس پس من چی تاحالا پرسیدی خانوم دستت درد میکرد بهترشدیانه؟پرسیدی چیکارکردی ازصبح خسته نباشی .پرسیدی دارو هات تموم شده یانه 

خوبه حالت یانه 

فقط بیزونه توخونم باگوشی یافیلم یابچه یاخواب 

غذا مبخوره میره نه کمک نه تشکر 

چرا اینجوریه 

کلمه جمله محبت امیز نمیگه اصلا 

پیاما یاجواب نمیده یا کوتاه مینویسه باشه میگیرم باشه همین دبگه 

بجز رابطه ازهیچ نظر فرقی با خواهر ندارم نه بوسی نه کلمه محبتی نه نگرانی برلی من 

ازچیه اخه 

قبلا بهتربود 

اینم بکم لاغرشدم هفت کیلو 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خواهر 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
ولی اش که مامانش پخته،چرا بعد خوردن باید از شما تشکر کنه؟

خب سفره رو براش اورد پهن کرد که ریخت توکاسه براش ک 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

کلا سعی کنید وابسطه مرد جماعت نشید هرچقد تو تلاش کنی بری سمتش اون ازت فاصله میگیره بهش گیر نده یه مدت بزار تو حال خودش باشه به خودت برس تو خونه ورزش کن واسه دل خودت ارایش کن به نی نی‌ت برس با همسرتم گرم باش ولی گیر نده غرم نزن همش نگو چته سمتم نمیای کلا غر نزن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خوب بشین منطقی باهاش صحبت کن.

بگو اگه‌ دوسم نداری خوب بگو یه تصمیم بهتر بگیریم این رفتارا یعنی چی.

ولی شما به نظرم تاااا می تونی تو خونه به خودت برس، آرایش کن، آهنگ بزار برقص، بزار ببینه که‌تنهایی هم خوشی.