سلام، شوهرم بعد بچه آووردنم دیگه سمتم نیومد و حتی تو حاملگی هم خوشحال نبود، الان بچمون رو خیلی دوست داره اما با من خیلی سرده باهاش خیلی حرف زدم اما جواباش ایناس (عکس میزارم از نوشته هاش) هردفعه نمیدونم چرا اینارو میگه؟ یعنی بهش بیشتر و بیشتر محبت کنم فایده داره؟
حرفت کاملا درست هست اون بچه به خواست سما پا به این دنیا گذاشته پس در برابرش مسوئل هستید. عزیز ...
این سوالو بطرز سربسته تر پرسیدم اما هم بر خورد بهش هم متاسف شد برام بدش میاد حتی بگم بهتر از من برات هست، منو دوست داشت اما میگه با رفتنت منو شکستی در حالیکه اون موقع هم همین اخلاق هارو داشت که من با ی بچه شیر خوار رفتم، دلش شکسته دیگه کینه کرده
بنظرم انتظار نداشته در خواست طلاق بدی. بنظرم از در محبت شروع کن شاید مسافرت خوب باشه . ...
آره انتظار نداشت اصلا اما وقتی دیدم چندماهه ی زنگم نزد بهمون رفتم اجرا کنم بازم پشیمون شدم، انشالله به امید اون روز به امید روزیکه هیچ زن و شوهری طلاق نگیرن
باهاش چند سال زندگی کردی این دیگه خوب میدونی ادم های کینه ای مغرور هم هستند وخیلی کم محبت میکنند عزیزم از این راه وارد شو اولا هر روز با ودود بخون بعد محبتش کن بدونه اینکه انتظار جبران داشته باشی انشالله مشکلت حل بشه عزیزم