2777
2789
عنوان

بنظرتون دلش جای دیگه اس؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 17957 بازدید | 151 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو میدونم هرچقد سمت طرف بری بدتر ازت فرار میکنی و بالعکس البته همیشه استثنایی هم وجود داره

هر دو راهو امتحان کردم جواب نگرفتم فقط با محبت کردن یکم اخلاقش خوب میشه

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
😂😂😂😂

بخدا پزی نداریم بدیم لااقل با باطری گوشیمون بدیم خخخ🤣🤣🤣🤣

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بگو برای من شاعر نشو منظورتو واضح بگو 

اگه زندگیتو منو دوستداری بیا از اول شروع کنیم 

اگه هم نه اینطوری نمیشه زندگی کرد 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

تا حالا بی محلی و اینکه محبت نکنی و نشون بدی داری بدون اون زندگی می‌کنی و راحتیو 

امتحان کردی؟؟؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

مهم نیست با کسی هست یا نه

وقتی میگه راهمون جداست

خودت رو کوچک نکن بهش بگو اگه صددرصد تصمیمت اینه و نمیخوای تلاش کنیم واسه رابطه مون ، بشینیم تصمیمی که قراره چند مدت دیگه بگیریم رو الان بگیریم 

اگه واقعا تو دوسش داری بهش بگو . بگو که من دوستت دارم ولی نمیتونم با کسی باشم که دوسم نداره. که بعدا نگه تو دوستم نداشتی