2777
2789
عنوان

بنظرتون دلش جای دیگه اس؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 17957 بازدید | 151 پست
این باید بره روانپزشک نه مشاور دارو لازم داره ..برو پیش یک روانپزشک شاید قبول کرد جوری ویزیت کنه طرف ...

ممنونم باشه،  خودم میرم علاعم اش رو میگم خودش که نمیاد صد درصد چون به هیچ وجه کوتاه نمیخاد بیاد 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفت کاملا درست هست اون بچه به خواست سما پا به این دنیا گذاشته پس در برابرش مسوئل هستید.  عزیز ...

بنظرم انتظار نداشته  در خواست طلاق بدی. بنظرم از در محبت شروع کن  شاید مسافرت خوب باشه .

گفتی وکیل دورو برش پر از زن های دور از بقیه فاسد .همه احتمالات در نظر بگیر  انشالله روزی تگم کنی بگی خوب شدیم همه چی حل شد.

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
حرفت کاملا درست هست اون بچه به خواست سما پا به این دنیا گذاشته پس در برابرش مسوئل هستید.  عزیز ...

این سوالو بطرز سربسته تر پرسیدم اما هم بر خورد بهش هم متاسف شد برام بدش میاد حتی بگم بهتر از من برات هست،  منو دوست داشت اما میگه با رفتنت منو شکستی در حالیکه اون موقع هم همین اخلاق هارو داشت که من با ی بچه شیر خوار رفتم، دلش شکسته دیگه کینه کرده 

بنظرم انتظار نداشته  در خواست طلاق بدی. بنظرم از در محبت شروع کن  شاید مسافرت خوب باشه . ...

آره انتظار نداشت اصلا اما وقتی دیدم چندماهه ی زنگم نزد بهمون رفتم اجرا کنم بازم پشیمون شدم،  انشالله به امید اون روز  به امید روزیکه هیچ زن  و شوهری طلاق نگیرن 

اصلا نمیگم به کسی،  مشکلات من ماله منه خانوادم کاری نمیتونن کنن که

افرین من هم شک کردم به خاطر این هست ادم کینه ای هست درسته

خیلی کینه اییه با یکی از خواهرا و دوتا از برادرهاش کاملا قهره اصلا سلامم نمیدن 

باهاش چند سال زندگی کردی این دیگه خوب میدونی ادم های کینه ای  مغرور هم هستند وخیلی کم محبت میکنند عزیزم از این راه وارد شو اولا هر روز با ودود بخون بعد محبتش کن بدونه اینکه انتظار جبران داشته باشی انشالله مشکلت حل بشه عزیزم

محبت میکنه به بچه به خواسته های بچه توجه میکنه ؟  راستی دست بزن داره؟خر ج میکنه برات یا نه&nbs ...

اره ازمنم دلنازکتره برای بچه،  نه دست بزن نداره خرج میکنه نه ریخت و پاش