2777
2789
عنوان

پزشکا و پرستارا لطفا میاید

173 بازدید | 12 پست

من کلاسای فوریت پزشکیم شروع شده و میخوام تا ماه بعد یه استتوسکوپ و یه فشارسنج بگیرم

ما چون شمالی هستیم زیاد شمال میریم و تصادف هم زیاد میبینم و رفتم تو این رشته تا بتونم تمام کمال کمک کنم اگر نکته ای برای کمک به مصدومین دارید که به کارم بیاد ممنون میشم بگید و اینکه برای خرید استتوسکوپ 

زیاد بابت سمع مورد استفاده من نیست و بیشتر برای بی پی میخوام استتوسکوپ 747xp برند mdf توی نقد و بررسیش نگاه کردم گفته اگر یه استتوسکوپ موقت میخواید تا دست و بالتون باز شد یکی بهترشو بخرید 747xp باید بگیرید، ولی نمیدونم خوووب از نظرشون چی هست من خب استفاده سمعم اونقد نمیشه ولی میخوام بعد تموم شدن این دورم دوره تخصصی زخم و کمک پرستاری هم شرکت کنم منظور یه چیز عمری میخوام 

اگر اطلاعی راجب این مدل دارید میشه راهنماییم کنید 777 مدلش 3790 هستش 747xpمدلش 2100

و جفتشون گارانتی مادام العمر دارن ولی خانومه گفت اگر یچیز عمری میخوای 777 بخر 

لطفا راهنماییم میکنید 

لیتمن که رفته به اوج اعلاااا🤕😵

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

قیمت شون چنده؟

گذاشتم که قیمتشونو

777قیمتش 3میلیون و 790

747xpقیمتش 2میلیون و 100

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز و خوش قلب❤️

اگر میخوای برند خوب با قیمت مناسب بخری برو تهران چون شهرستان اکثرا گرون و فیکه…

در کنار فوریت پزشکی هلال احمر برو تا هم تجربه ات بیشتر بشه هم از دو جا یاد بگیری…

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
نخرین نیاز نیست واقعا

برای فشارخون لازمه ماکسیمم رو میشه با دست گرفت ولی مینیمم رو نمیشه 

برای فشارخون لازمه ماکسیمم رو میشه با دست گرفت ولی مینیمم رو نمیشه 

همونم زیاد کاربرد نداره ..پول الکی ندین

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..
سلام دوست عزیز و خوش قلب❤️ اگر میخوای برند خوب با قیمت مناسب بخری برو تهران چون شهرستان اکثرا گرون ...

سلام عزیزدلم ممنون از تعاریفت❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اتفاقا ماه بعد میخوام یسر برم تهران میشه محبت کنید بگید کجای تهران میتونم دنبالش باشم

همونم زیاد کاربرد نداره ..پول الکی ندین

😁آقااحسان استتسکوپ بهم حس خوب میده دوس دارم بخرمش😁😁😁😁😁میشه لطفا بگید کدوم مدلش رو بخرم؟ 

سلام عزیزدلم ممنون از تعاریفت❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اتفاقا ماه بعد میخوام یسر برم تهران میشه محبت کنید ...

راستش من شیمی دارویی میخونم واسه وسایل آزمایشگاهیم هرچی خواستم رفتم تهران…ولی تجهیزات پزشکی رو نمی‌دونم داره یا نه می‌تونم زنگ بزنم بپرسم بهت خبر میدم حتما دوست عزیز❤️😘🌹

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
راستش من شیمی دارویی میخونم واسه وسایل آزمایشگاهیم هرچی خواستم رفتم تهران…ولی تجهیزات پزشکی رو نمی‌د ...

ممنون میشم بهم خبر بدی گلم😘