2777
2789
عنوان

بهشت؟جهنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست
بهشت و جهنم درون خود ماست و از همین الانم هست....هر کاری خیری باعث میشه حال درونتون خوب باشه و هرکار ...

خب چیزی ک شاید خودم عذاب وجدان ندارم

گفتن انجام بدی میوفتی جهنم آخرت کلی عذاب..

آدم گیر میکنع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک تک نعمت هایی که خدا داده یا تک تک کارای خوب و بدی که ما کردیم همش حساب میشه معلومه کسی که این دنی ...

اره دیگه خودمون گول بزنیم

که انقدر داریم سختی می کشیم بمیریم خوشبختیم💔💔

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

البته کسیکه تو اروپاست تاحالا نگفته اون بهشتی که قرآن میگه ما همینجا داریم ، مثلا مسلمونایی که اونجا زندگی میکنن باید بی دین بشن با این تفاسیر ولی محکمتر روی عقایدشون ایستادن

عدالت خدا ورای عدالتی هست که ماها فکرشو میکنیم همه اینا جبران میشه جوری که همه راضی باشن از نتیجه ک ...

از چیزی ک گفته شده برداشت میکنم

وقتی قرآن اینها رو میگه چیوبرداشت کنم؟

خب توصیف ها همینه 

میگن کار خوب کن اونجا با هر صلوات ی کاخ و نمیدونم ...

تکیه بر پشتی و رود روان و عسل و ...

خب چیزی ک شاید خودم عذاب وجدان ندارم گفتن انجام بدی میوفتی جهنم آخرت کلی عذاب.. آدم گیر میکنع

با حرفها و برداشت ها نمیشه عمل کرد...شما به وجدان و عقل خودتون نگاه کنید و عمل کنید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

چطور اروپا میتونه بهشت باشه درصورتی که اروپا هم در قالب جهان مادی هست ، هرچی زیبا هم باشه فراتر از دنیا که نمیتونه باشه ، میتونه؟

بهشت جائیه که ماده ، زمان و اعتبارات دنیایی توش معنا نداره

من خودم خیلی اطلاعات درستی ندارم که قابل استناد باشه 

این نظر شخصی خودم هست که دارم میگم ..

خیر آدم های نیکوکار هم در بهشت مقام و جایگاه یکسانی ندارن 

شخصی که  وقتی که کاملا دستش برای هر گناهی باز بوده با نفسش جنگیده و مقاومت کرده با کسی که توی محیط خیلی بهتری زندگی کرده (از لحاظ اعتقادی)کاملا متفاوت هستند 

خدا خودش توی قرآن میگه در قیامت کوچکترین کار و عمل و نیت ما سنجیده خواهد شد پس بنظر شما عدالت خدا این رو میطلبه که همه ی مؤمنان در یک جایگاه قرار بگیرند ؟ درحالی که شرایط اونها در این دنیا بسیار متفاوت بوده 

در جواب اون یکی سوالتون باید بگم که باز هم طبق سخنان پیامبران و قرآن،  نعمات خداوند در بهشت قابل مقایسه با این دنیا نیست!و لذاتی هم که در بهشت شما تجربه میکنید خیلی خیلی بیشتر از این دنیاست 

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
از چیزی ک گفته شده برداشت میکنم وقتی قرآن اینها رو میگه چیوبرداشت کنم؟ خب توصیف ها همینه  می ...

گفته شده همه اینا برای اینه که یه تصوری داشته باشی از بهشت و جهنم وگرنه سطح بهشت و جهنم کاملا بُعد معنوی داره طوریکه الان اصلا نمیتونی تصورش کنی چون مثل اونو ندیدی هیچوقت

اره دیگه خودمون گول بزنیم که انقدر داریم سختی می کشیم بمیریم خوشبختیم💔💔

چرا بمیریم بعد خوشبخت شیم ؟ 

ظهور اقامون خیلی نزدیکه و وقتی ایشون بیان عدالت بر قرار میشه و همه خوشبخت میشیم عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
خب خدا میتونست از لذت مادی کمتر بگه از روحی و ماوراء بیشتر...ولی شما بخونید اکثرا مادیاته

قرآن در حد فهم ما نازل شده

اگر فراتر از فهم ما بود شاید نمیتونستیم درک کنیم پس فایده ای نداشت