2777
2789
عنوان

تایلند

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کشور قحطیه؟؟؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

چرا انقد گارد میگیرید تایلند چشه مگه ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

تایلند طبیعتش قشنگه 

نرفتم 😐دیدم عکساشو 

اما با با همسرت همون ترکیه خودمونو برو 😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خودتون برید خونه بگیرید از غذا های رستورانهای محلی ودکه ها خرید کنیدارزون وسالمه  همه جا بگردید خیلی خوبه برا خرید بانکوک گرونتره پاتایا متوسط ولی برا گردش پوکت وپاتایا خوبه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
تایلند؟؟ جا قحطه😂😂

والا با آین وضعیت آدم جرات نمیکنه همین تایلند هم بره از گرونی.... من سال 95 96 دوسال پشت سر هم رفتم سمت بلژیک و آلمان و هلند و فرانسه و .... هر سری 60 روز موندم با یورو 3 تومن رفتم امااااا باز خیلی گرونننن بود دیگه الان با یورو 40 تومن کجا بره ادم، تصمیم داشتم برم ترکیه اون که فقط آدم گول تور 6 7تومنیش میخوره میری اونجا میبینی 10 20تومن فقط خرج خورد و خوراکه.... همین تایلند تورش بدون غذا و ای چیزا نفری 30تومنی هست....تا بری و بیای 100تومن خرجتن