به جای عروسی گرفتن میخوام برم ۲هفته تایلند کسی رفته تایلند بیاد بگه با کدوم اژانس رفته یا بدون تور رفته چجوری رفته؟پوکت یا بانکوک یا پاتایا جاهای دیدنیشم بگید ممنون
چون از کل تایلند فقط پاتایا رو میشناسن اونم نمیدونن پاتایا فقط یه خیابون داره که مشکل داره
به نظرم مشکل نداره خیلی خفنه چون ط محیط نیستند براشون جا نیوفتاده
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه بیفتین که والا شوهر من که فقط منو میبینه دیگه شما به شوهراتون شک دارین تایلند نرید خب
والا تو فیلما ک من میبینم میگم آینده برم همینجا زندگی کنم
دیگ نظرته من خوشم نمیاد اصلا
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
به نظرم مشکل نداره خیلی خفنه چون ط محیط نیستند براشون جا نیوفتاده
بله درسته
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه ...
😂😂😂😂عاشق جواب دادنت شدم
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه ...
مشکل اینه با ادم چشم د دل سیر،ازدواج نمیکنن وگرنه خیلی متأهلا دوست دختر پسرا میرن یه چیز عادیه واسشون و هیز نیستن حواسشون به پارتنرشون هست بیشتر