2777
2789
عنوان

تایلند

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 56 پست
چون از کل تایلند فقط پاتایا رو میشناسن اونم نمیدونن پاتایا فقط یه خیابون داره که مشکل داره

به نظرم مشکل نداره خیلی خفنه چون ط محیط نیستند براشون جا نیوفتاده 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه بیفتین که والا شوهر من که فقط منو میبینه دیگه شما به شوهراتون شک دارین تایلند نرید خب 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا تو فیلما ک من میبینم میگم آینده برم همینجا زندگی کنم 

دیگ نظرته من خوشم نمیاد اصلا 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
به نظرم مشکل نداره خیلی خفنه چون ط محیط نیستند براشون جا نیوفتاده 

بله درسته

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه ...

😂😂😂😂عاشق جواب دادنت شدم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اون خیابونیم که میگید والا تهران همه خیابوناش اونجوریه بخوابن اینجوری فک کنین باید دنبال شوهرتون راه ...

مشکل اینه با ادم چشم د دل سیر،ازدواج نمیکنن وگرنه خیلی متأهلا دوست دختر پسرا میرن یه چیز عادیه واسشون و هیز نیستن حواسشون به پارتنرشون هست بیشتر 

مشکل اینه با ادم چشم د دل سیر،ازدواج نمیکنن وگرنه خیلی متأهلا دوست دختر پسرا میرن یه چیز عادیه واسشو ...

اصلا چیزی کم ندارم که بخواد کس دیگه رو ببینه 😁مخصوصا اون تایلندیای سوسک خوره زشت با اون صداهای جیغ جیغیشون

خودم بیشتر دوس دارم اون خیابونو ببینم تا شوهرم😂

عروسی حساب کردم ۱۵۰تومن خرجشه تازه دوستام گفتن قاطی نباشه نمیایم فامیلام گفتن قاطی باشه خوش نمیگذره ...

خوب عروسی بگیری بهتره. تایلند دو نفره حداقل ۱۲۰ تومنی براتون درمیاد. چه کاریه؟ مسافرتو همیشه میشه رفت 

عروسی یکبار هست.

پوکت هم خیلی خوشگله و اصلا مثه پاتایا جنبه جنسی تنها نداره

سلام عزیزم از سایت لحظه اخر چک کن اونی که ارزونتره اقدام کن

بانکوک چیز خاصی نداره ، پاتایا هم تعریفی نیست اما پوکت بینظیره هتل کرست ریزرت اتاق sea view یا pool villa که بینظیره