2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست
داروهات چین  

شیاف و آمپول پروژسترون.

ویتامینهای بارداری و زینک و ویتامین سی  .چند روز یک بار هم بستری میشم سرم  آنتی بیوتیک میزنن.متنفرم از بستری شدن.سوراخ سوراخم میکنن بس که آمپول و سرم میزنن و آزمایش میگیرن🤧 تمام دستهام کبوده. بچم زنگ میزنه بی تابی میکنه ،خانوادم میمونن تو مسیر خونه و بیمارستان.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیاف و آمپول پروژسترون.  ویتامینهای بارداری و زینک و ویتامین سی  .چند روز یک بار هم بستری ...

من ک میرم بیمارستان هیچکاری نمیکنن انقباض دارم خیلی میترسم ... من حاضرم سوراخ سوراخ شم ولی بچم کامل بیاد 😭😭😭

من ک میرم بیمارستان هیچکاری نمیکنن انقباض دارم خیلی میترسم ... من حاضرم سوراخ سوراخ شم ولی بچم کامل ...

بگردم😮‍💨حستو میفهمم.روزهارو میشمرم .هر یه روز که میگذره خداروشکر میکنم.دکترت نظرش چیه؟چرا کاری نمیکنن؟

نگران نباش.بچت بزرگه.آمپول هم که زدی.برات میمونه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بگردم😮‍💨حستو میفهمم.روزهارو میشمرم .هر یه روز که میگذره خداروشکر میکنم.دکترت نظرش چیه؟چرا کاری نمی ...

دکترم هیچ میگه وایسیم ببینیم کی دردات زیاد شد بستریت کنیم بچه بگیریم ... من دوستندارم قبل ۳۷ این اتفاق بیفته وحشت دارم از بچه نارس 

دکترم هیچ میگه وایسیم ببینیم کی دردات زیاد شد بستریت کنیم بچه بگیریم ... من دوستندارم قبل ۳۷ این اتف ...

شیافهات چندساعت یکباره؟

خب دکتر میدونه که خطری نیست واسه همین خیالش راحته.دیگه نارس نیست که.اگر ریه هاش کامل باشه شیشه هم نمیره.بچه خواهرشوهرم ۳۲ هفته بدنیا اومد کامل بود شیشه هم نرفت.

یکی صبح یکی شب .. هفته ای امپول ... ایزوپرینم ۸ ساعت 

خب خوبه دیگه.نگران نباش.تا جایی که بشه نگهت میداره