2777
2789
عنوان

ب همچی زنی چ میگین

1211 بازدید | 82 پست

ی زنی خشگله کم سواد و خسیس و پول جمع کن 

شوهر اولش سرش هوو اورد اینم مظلوم نمایی و گریه ک اون بد و رذل بوده و باسختی طلاق گرفت (۴۰سال بعد از دهنش میپره ک شوهره حق طلاق بهش داده گفته برو ) دوتا بچشم میده ب شوهره

سر ۸ماه با ی پسر خونه معلم کارمند خوش تیپ خودش اشنا میشه پسره واسش عروسی میگیره تو شهرش.شب عروسی پاشو با تیغ میبره ....و مهریه اندازه دختر براش میزاره 

جواب شوهر دومه:زنه خونه شوهرشو یواشکی توصیحش مفصله چجوری میزنه بنام خودش بعدم هرچی شوهرش میزنتش پس نمیده بچه هارو پر میکنه میندازه ب جون شوهرش 

ابرو شوهر رو تو در همسایه و کلانتری محل میبره همش استرس 

سه تا دختر اورده شوهرش پسردوست بوده بعد ۱۰سال دختراشو زور میکرده دعا کنن خواست خدا پسردار میشه بجای ادم بشه بعد دوسه سال ادعا کرده من اصلا پسرزا بودم دختر سو‌مم پسر بوده تو بیمارستان عوصش کردن اینو ب شوهرش هم تلقین میکنه 

دختراشو تا ب ۱۶میرسن میده ب فک فامیلای خودش حتی بی پول حتی معتاد حتی چاقوکش

فقط همدستش اخرم با کمک همونا شوهردومی رو دق میده دوتا سکته میزنه میمیره 

حالا ارث رو تقسیم نمیزاره بکنن چسبیده ب جون دختر سومی دوبار زندگیش داغون کرده الان بزور مجبورش کرده از شوهرش جدابشه بین دختر و داماد دوبهم زنی و اخبار دروغ میبره میاره

چنتا خواستگارم تا مادره رو دیدن فرار کردن گفتن دختره خوبه مامانش بده 

عموها دایی ها میدونن ولی جرات دخالت ندارن ک پاچشون گرفته نشه الان ۶۵سالش شده برای بار چهارم نقشه قتل دختر بدبختش کشیده(یبار ب پدره یاد داد دختره رو بکشه چون قصاص نمیشی.یبار ب داماده یادداده یبار ب همون پسرش ک ب خواهرش چاقو بزنه .تاالان خدا زنده نگهش داشته)

شما ب این زن چی میگین 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید اسی ولی زن نیست انه 😕

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
یا خودم خدا  فقط ازش دور شو

تا اسم شوهرم تو شناسنامه نمیتونه بلا سرم بیاره همش میگ نکنه ارثت برسه ب شوهرت نمیدونم چکار کرده شوهرم پارسال رفت تقاضای طلاق داد هرچی گفتم نده اگ دوستم نداری برو شهرت زن بگیری بهت کاری ندارم فهمید جریانو گفت باید مهرو نفقه ببخشی بهم پول بدی تا طلاقت ندم 🙁اونم خ فرصت طلبه

با دخترای دیگش کاری نداره چطور؟

روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم    اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم  💕💕💕