2777
2789
عنوان

کسی تحلیل لثه داشته؟تو رو خدا بیاین

34567 بازدید | 60 پست

من ۲۹ سالمه.۴ سال ارتو داشتم.تحلیل لثه دارم تو بیشتر دندونام.و درمانی نداره.میگن برنمیگرده.دارم دیوونه میشم.کسی بوده مشکل تحلیل لثش مثل من باسه.پیوند تاثیر داره؟جرم گیری عمقی لثه لثه رو پایینتر نمیبره؟تا کی میتونم حفظشون بکنم.تورو خدا تجربیاتتون رو بگین

من انگار به اخز دنیا رسیدم

سلام تحلیل لثه چجوریه؟دندون ها شل میشن؟ دختر عمم یه مشکل داشت که  دندون ها شل شده بودن و جا به جا شده بودن و بینشون فاصله افتاده بود نمیدونم همین مشکل تحلیل لثه بود یا نه استخوان پیوند زد وبهد همه ی دندون هارو ایمپلنت کرد و الان عالی شده 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متخصص لثه گفت لثه هات پایین اومده.درمانی نداره .فقط باید مراقبشون باشی که بدتر نشه.ولی من الان ۲۹ سالمه هرچقدم مراقبت کنم مگه تا کی دووم میاره.نمیخام تو ۴۰ سالگی دندونام دربیاد😪خدا لعنت کنه ارتودنتیستمو.انقدر الکی طولانیش کرد که این مشکل میدا کردم.کسی از شما داره تحلیل لثه؟

شما چن سالتونه؟تحلیل لثه دارین؟منم دارم دارم دیوونه میشم

سلام عزیزم نگران نباش کاملا درمان میشه . ولی شنیدم هرر چه زودتر درمان بشه بهتره ... من که خیلی راضیم با این که برای من پیشرفته بود تقریبا.... الان هم که میگم شاید برام دوباره برگرده واسه اینه که متاسفانه یک مقدار تو رعایت بهداشت دهان شل شدم یه روز مسواک میزنم به روز نمیزنم . نخ دندون گاهی میکشم . اگر اینا رعایت بشه هییچ وقت مشکلی پیش نمیاد براتون

[QUOTE=268297796]سلام عزیزم نگران نباش کاملا درمان میشه . ولی شنیدم هرر چه زودتر درمان بشه بهتره ... من که خیلی راضیم ...[/QUOTE

عزیزم مال شما که میگی پیشرفته بود چیکارش کردی؟پیوند زدی؟بعد حساسیت نداره دندونات؟

[QUOTE=268705310]واای منم دقیقا همین مشکل دارم چند سال ارتودنسی داشتم  رفتم پیش متخصص لثه گفت پیوند میزنم که 

مال شما هم بیشتر لثتون تحلیل رفته؟من هم قسمت خارجی هم داخل دندونا لثش تحلیل رفته.نمیشه که همه رو پیوند کنم�😪😪خیلی مشکل بدون درمانیه تو دنیا هیچ درمانی نداره