2777
2789
عنوان

هدیه های نقدی

736 بازدید | 31 پست

دوستان سلام.

من سال اولیه که ازدواج کردم و مستقل شدم.

کارمندم و بعد از ظهر ها هم بطور خصوصی کار میکنم.درامدم بد نیست ولی خب خیلی خوبم نیست.مشکلم اینجاست که مادرم اینا ارتباط نزدیکی با خانواده ی مادریم دارن.مثلا در سال ما تولد خواهرو برادر همسرم و بچه هاشون شرکت میکنیم و هدیه ی معقولی میدیم.ولی سمت خودمون تولد خاله های من و بچه هاشونم باید شرکت کنیم و مامانم انتظار داره همون قدر که خودش کادو میده منم بدم چون فکر میکنن پولدارم .در حالیکه اول زندگیمه و بیشتر از هفت هشت میلیون من به تنهایی قسط میدم.مثلا پسرخالمو ختنه کردن مامانم گیر داد باید چهارصد تومنم تو بدی🤦🏻‍♀️به من چه آخه.منطقیه به نظرتون؟یا من خسیسم ؟.الان عید بشه احتمالا منم باید نفری سیصد چهارصد عیدی بدم به بچه های خاله هام.در حالیکه همسرم دو تا برادرزاده داره نهایت نفری صد تومن بده بهشون.

نه منطقی نیست .یه جوری بهشون بگو که قسط و قرض دارم نمیرسونم . اگر این طور پیش بره کم کم شوهرتم ناراحت میشه چون به خانواده اون کم میدید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید نگاه کنی اونا چطور تو مناسبت های شما کادو میدن

منم کادوها و عیدی های سمت خانواده خودم بیشتر هستش ولی اوناهم تو هر مناسبتی انصافا کم نمیذارن و جبران می کنن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

ارتباط رو محدود کن. هر چی هم که مادرتون میگه رو نباید عمل کنید. ایشون که تو زندگی شما نیست. بنظرم برای خودتون در ماه یه تیکه طلای ریز بخرید اصلا پول تو حسابتون نباشه که بخواید در موردش تصمیم بگیرید.   عیدی هم برای دختر و پسر خاله ۱۰۰ تومن معقوله 

خب باید نگاه کنی اونا چطور تو مناسبت های شما کادو میدن منم کادوها و عیدی های سمت خانواده خودم بیشتر ...

نه اونا هم کم نمیذارن . ولی  نسبت به من درآمد خیلی بیشتری دارن.

ارتباط رو محدود کن. هر چی هم که مادرتون میگه رو نباید عمل کنید. ایشون که تو زندگی شما نیست. بنظرم بر ...

حالا خاله هام میگفتن روز مادر برای مامانت طلا بخر😐

نه اونا هم کم نمیذارن . ولی  نسبت به من درآمد خیلی بیشتری دارن.

اگه کم نمیذارن که به نظرم خب شماهم باید جبران کنی حالا نه در حد خودشون ولی دیگه  خیلی هم پایین تر نباش

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بابا میگم ختنه کرده مگه کدوم تپه رو فتح کرده ک بخوای کادو بدی

منم دقیقا همینو میگم.مگه من پریود شدم کادو دادن.بعد خاله هاش بدن دیگه.دختر خاله هم باید کادو ی ختنه بده مگه