2777
2789
عنوان

پز دادن

255 بازدید | 9 پست

ما یک همسایه داریم وقتی ک هرچی میخره میاد نشون ما میده، بعدش عکس میگیره میذارع تو گروه فامیلاشون، خیلی هم پز بقیه رو به مامان من میده 🙄🙄 فلانمون فلان خریده ک بیا و ببین و اینجور قضایا. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخخ ما هم از اینها داریم 🥲

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

هيچوقت اینا که با متل و منال بقیه پز میدن رو درک نکردم خو فلانیت فلان چیزو خرید بتوچه که پزشو بدی 

گادددد هلپ می 😂💔

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
خوش به حالش دلش شاده    

البته بقیه فامیلشون هم تا شوهراشون چیزی میخرم یا خودشون، سریع میان تو گروهشون عکس میذارن ک فلان روسری از طرف آقا فرهاد گلم🤣گ، شوهرشو میگه

تنها چیزی ک پُزش رو به همه میدادم 

عشقم بود 

نه ک  تو چشم بقیه کنما نه 

هر جا با خانواده با هم میرفتیم . انگار دلم برا بقیه میسوخت ک چنین شخصی رو کنارشون ندارن 

به خدا قسم از دستش دادم و هر لحظه مرگمو از خدا میخوام 

کسی ک پُز چیزی میده درونش خالیه  و بیرونش وابسته ب همون چیزه ....  و این یعنی نهایته بد بختی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر