2789
عنوان

مامانا کمک

106 بازدید | 17 پست

پسرم از ساعت ۱۱ که خوابیده کلا بیقراره.تبش ۳۷.۵بود شربت دادم بهش. ولی همچنان نمیتونه راحت بخوابه.نمیددنم‌چرا

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چند وقتشه؟بینیش کیپ نشده؟

کلا ویروس بدیه،بدن درد داره شاید،بهش استامینوفن رو به موقع بده نذار ساعتش بگذره

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر۵سالع منم دوشب پیش یسره پاهاشومیکوبند روزمین تو خوابش ازش می‌پرسیدم درد داری می‌گفت نه،سرمااخورده بود دوروزه خوب شد خداروشکر آبریزش چشم و بینی داشت باهمون شب بدن دردش وکوفتگی

دختر۵سالع منم دوشب پیش یسره پاهاشومیکوبند روزمین تو خوابش ازش می‌پرسیدم درد داری می‌گفت نه،سرمااخورد ...

اا.پسر منم از صبح ابریزش بینی داشت ولی بازی میکرد بدون تب. شب دمای بدنش رفت بالا یک مقدار. خدا کنه همین باشه.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
شیاف بزار اگه استامینوفن تاثیرنداره 

تبش پایین اومده.بیقراره.مدام هم باد میده 

پسر من6سالشه بیدارم چون تب کرده پاهاش سرده لرز داره بدنش داغه هی بیدار میشه ناله میکنه🥺

منم دیشب کلا نخوابیوم. همش هم روی‌پاهام هست.ولی با اینحال بیدار میشه و ناله میکنه. یکم بلندش میکنم و این ور و اون ورش میکنم دوباره میخوابه ولی به ۱۰ دقیقه نکشیده بیدار میشه