2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 45 پست
اونموقع ک بدون اف تزریق میکرده خواهرتون راضی بوده؟

صورتش میزد نچرال آره راضی بوده ولی خب همونو خب می رفت پیش متخصص هزینه می کرد هرچند این فکر می کرده اون دکتر هست اشتباهه واقعا منشی شونم عوضی هست می خواست سرم کلاه بذاره من فهمیدم 

خدا با من است 🙌🌹
منم پارسال اسفند زدم همینو دقیقا دو وهفتصد، خوبه هنوز این قیمته خدا کنه تو شهرما هم قیمتش تغییر نکرد ...

اره گفتن ۲۷۰۰ راضی هستین شما؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دست تزریق نکرده وقتی می خندم لب بالام کج دیده میشه مال خواهرم هم وسط لبش خیلی زشت شده 

چه بد نرفتین پیشش دیگه برای شکایت؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
من از نورامیس خیلی راضیم اسفند امسال میشه یکساله ولی هنوز لبم حجم داره ولی خودم دوس دارم بازم برم نی ...

مشکلی نداشتین بعدش؟

چه بد نرفتین پیشش دیگه برای شکایت؟

همون اول ی امضا گرفتن ک هر اتفاقی بیفته چ تقصیر خودت باشه چ تقصیر خودت نباشه ب ما هیچ ربطی نداره تو عمل انجام شدخ قرار گرفتم ی آدم پیگیر میخواد در اونجا تخته کنه 

خدا با من است 🙌🌹
همون اول ی امضا گرفتن ک هر اتفاقی بیفته چ تقصیر خودت باشه چ تقصیر خودت نباشه ب ما هیچ ربطی نداره تو ...

اره اینجوری دیگه نمیشه کاریش کرد

نمیشه تخلیه کنین؟

اره اینجوری دیگه نمیشه کاریش کرد نمیشه تخلیه کنین؟

دهنم وقتی بسته س معلوم نیست فقط خندیدینی اونم خیلی تابلو نیست آنزیم میزنن ب ژل ک بره ولی میگن آنزیم اصلا خوب نیست بافت لب خودتم از بین میبره

خدا با من است 🙌🌹
دهنم وقتی بسته س معلوم نیست فقط خندیدینی اونم خیلی تابلو نیست آنزیم میزنن ب ژل ک بره ولی میگن آنزیم ...

خب باز خداروشکر خیلی معلوم نیست

دوست من پیش فرشته جلالپور ژل لب تزریق کرده، اولش خیلی ورم داشت بد بود ولی الان فرم لبش خیلی قشنگ ...

مال منم عالی شد

اولش ترسیدم

ولی بعد ورمش خوابید

خیلی دوستش دارم

منم هفته قبل پیش دکتر سارا لطفی زدم مدل روسی خیلی خوب میشه من که عاشق لبام شدم 

مبارکه عزیزم