2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 45 پست
نوشتم عزیزم دو هفته بعد

نه منظورم اینه ک کی باید دوباره ژل تزریق کرد؟بعد دوهفته یا نه؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم ‌.بالای لبتو شیو‌نکن .من نمیدونستم انجام داده بودم قبلش بعد خیلی کبود شد بالای لبم

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده
نوشتم ‌.بالای لبتو شیو‌نکن .من نمیدونستم انجام داده بودم قبلش بعد خیلی کبود شد بالای لبم

عه چ بد..خیلی ممنون ک گفتی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
اهان😂بخاطر ورم اولش راضی نبود؟ قشنگ شده بود ؟

آره اولش سختش بود ولی عالی شده مخصوصا وقتی رژ بزنی قشنگیش بیشتر نشون میده.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عه چ بد..خیلی ممنون ک گفتی

اون برندی که میخایو خودت از داروخونه بخر ...تو هزینت خیلی صرفه جویی میشه ..مثلا برندو میگه 1700 .بعد همونو 1تومن خریدن خودشون😑

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

بعد دو هفته میری ترمیم داشته باشی خودش انجام میده ژل کره ای میگن ۶ ماه میمونه من خودم تازه زدم نمی دونم واقعا چقدر بمونه من پشیمونم خواهرم برای صورتش چند سال بود می رفت ی جایی کارش قبول داشت بعد امسال ۵۰٪ آف گذاشته بود ژل کره ای رو منم رفتم دو سی سی روفیل کره زدم مدل روسی ۲/۹۰۰ خواهرم دید من زدم اونم زد لب جفتمون بد فرم کرد تازه زیر لبم گاه گاه سوزن سوزن میشه بعد فهمیدم ماما بوده خودش دکتر جا زده البته موادش اورجینال بود کلینیک خیلی شیک تو نیاورون  تهران ولی از منشی تا کسی ک خودش دکتر جا زده کلاهبردار ژلش ۵۰ روز مونده بود فقط از انقضا برای همین تخفیف گذاشته بوده البته خواهرم سال های پیش بدون آف با قیمت دکترهای متخصص میرفته اونجا تزریق میکرده 

خدا با من است 🙌🌹
آره اولش سختش بود ولی عالی شده مخصوصا وقتی رژ بزنی قشنگیش بیشتر نشون میده.

مرسی عزیزم

اون برندی که میخایو خودت از داروخونه بخر ...تو هزینت خیلی صرفه جویی میشه ..مثلا برندو میگه 1700 .بعد ...

خب قبول میکنن ک برات بزنن اونو؟نمیگن از خودمون باید بگیری؟

بعد دو هفته میری ترمیم داشته باشی خودش انجام میده ژل کره ای میگن ۶ ماه میمونه من خودم تازه زدم نمی د ...

لب شما بد شده مگه؟!!!

بعد دو هفته میری ترمیم داشته باشی خودش انجام میده ژل کره ای میگن ۶ ماه میمونه من خودم تازه زدم نمی د ...

اونموقع ک بدون اف تزریق میکرده خواهرتون راضی بوده؟