2777
2789
عنوان

بخیه های زایمانم عفونت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7105 بازدید | 35 پست
احتمالا عفونته آخه. بوی بدی میده زیرم‌ببخشید ها😭

سریع برو دکتر تا عفونت پخش نشده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون بخیم زیاد بود تا ۴۰روزگی بخیه ازم‌میوفتاد خدا سر هیچکس نیاره تازه من بخیه بیرونیام باز شد از ...

نه من کمه سه تا بیرون بود همون روزای اول افتاد چند تا داخله پدرمو در آورده خیلی قرصم‌خوردم نمی‌دونم چیکار کنم ..

امشب شیرم کم شده به خاطر مصرف قرص‌ها ..قرص آناهیل و پماد ترمیم کننده هم فایده ندارن ...😭😭افسردگی گ ...

به روز من افتادگی که عزیزکم 

منم این راهو رفتم هیچی خوبم نکرد فقط عنبرالنسا نجاتم داد داشتم میمردم بعد زایمان 

هنوزم یادم میفته گریم میگیره خیلی دردسر کشیدم 

روزی ۲ بار دود میدادم اولش دود میدادم سوزش میگرفت بخیه ها ولی هر چی میگذشت و بهتر میشدم سوزشش هم کمتر میشد باورم نمیشد در عرض ۴ ۵ روز کامل خوبم کرد رفتم دکتر گفت دیگه عفونت نداری

اصلشو بگو همسرت از عطاری معتبر بخره امتحان کن اون داروها خوبت نمیکنه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
فقط با سرم شستشو بشور سشوار بگیر حسابی خشک شه بعد روش پماد کلیندامایسین بزن و اون پماد ترمیمی

نمیدونم چرا دکترم سرم‌شستشو نداده 😭😭الان همه اسم همینو میگن..

به روز من افتادگی که عزیزکم  منم این راهو رفتم هیچی خوبم نکرد فقط عنبرالنسا نجاتم داد داشتم می ...

دعام کن افسردگی گرفتم بخدا ..به شوهرم میگم این همه هزینه کردم آخرشم بخیه هام عفونت کرد..

دعام کن افسردگی گرفتم بخدا ..به شوهرم میگم این همه هزینه کردم آخرشم بخیه هام عفونت کرد..

منم بیمارستان خصوصی بودم با مامای خصوصی دکتر خوب ولی شانسم بخیه هام عفونت کرد باز شد و بعد خوب شدن عفونت دوباره بخیه زدم 

وای چه ها که نکشیدم 

حالا شده دیگه ببین فقط ۳ ۴ روز تو حموم دامن بپوش روی اسپند دود کن بذار بگیر به خودت واقعا خوبت میکنه 

مراقب باش نسوزی زیاد نزدیک نبر  

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن