همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
نه سه روزه تقریبا گاها اونطوری میکنه همین ماه گذشته به خاطر اسهالش پنج بار دکتر بردمش
ازمایش داد؟شاید همین ویروس سرما و کرونا باشه.شاید یسری غذا ها باهاش سازگار نیست ،اذیت میشه...اگه ادامه دار شد حتما ببرش پزشک اطفال .من خودم بچه بودم خیلی بالا میآوردم ی مدت معدم مشکل داشت با آندوسکوپی و دارو و رعایت کردن خوب شدم
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
تهوع بدون دل درد استفراغ یا سردرد نشونه نگران کننده ای نیست احتمالا یا به یه ماده غذایی خاص حساسیت داره یا کمبود ویتامین ب ۶ و ب۱۲ و یا کم خونی بازم محض احتیاج دکتر ببریدش اما نگران نباشید