2777
2789
عنوان

دورهمی های ما👭👫👭

278 بازدید | 24 پست

من و دوستام و بعضی از دختر و پسرای فامیل همیشه باهم مسافرت میریم و دورهمی و مهمونیا اکثرا باهمیم. بعد امشب پسرخالم جلوی همه بهم گفت تو چطور نه قلیون میکشی نه مشروب میخوری نه سیگار ، اهل هیچی نیستی حوصله ادم باهات سر میره خب 😐🥲 حداقل یکم پایه جمع باش . گفتم مگه من بهت میگم چیکار کنی یا نکنی؟ در ضمن اینهمه ادم اینجاس که حوصلت سر نره بعد گفت تو برو اب پرتقالتو بخور باابااااا ، اخه واقعا هم من هر روز از حیاطمون پرتقال میکنم و ابشو میگیرم میخورم 🤣 ولی خب از طرز فکرش خوشم نیومد ، ☹️یعنی چون من کارایی که اونا میکنن رو نمیکنم واقعا بهشون خوش نمیگذره و وجودم الکیه ؟ یه همچین حسی بهم دست داد که چرا با بقیه فرق دارم ☹️ 

حالا من نه اکیپ خاصی دارم و نه بیرون میرم

😎😎

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا؟؟؟؟

اصلا بیرون نمیرم هیچکس رو هم ندارم بیاد بهم سر بزنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ما هم مثل شما اکیپیم. 

تو اکیپمون نماز اول وقت خون داریم

مشروب خور داریم

تاپ و شلوارکی داریم

مانتو و روسری ای هم داریم

ولی هیچکدوممون به همدیگه کاری نداریم. 

بنطرم قبل از اینکه اکیپ جمع کنید اول فرهنگ و شعور ادمارو بسنجید

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
اصلا بیرون نمیرم هیچکس رو هم ندارم بیاد بهم سر بزنه

مثل منی گاهی وقتا به جمع دخترای فامیلمون غبطه میخورم که  نیستم توجمعشون 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
مثل منی گاهی وقتا به جمع دخترای فامیلمون غبطه میخورم که  نیستم توجمعشون

من حتی غبطه هم نمیخورم

دنیای خودمو دوس دارم فیلم میبینم درس میخونم کتاب میخونم آشپزی میکنم تنهایی