shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6275 عنوان تب کودک 84 بازدید | 4 پست سلام خانمها. با تب شنج دیجیتالی ۳۷.۳ نشون میده. به نظرتون تب داره؟ شربت بدم؟ پتو بکشم روش یا چیزی نکشم عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰ 1401/10/17 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6275 اینم بگم که از صبح عطسه و ابریزش داشت عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
همدلجان عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 561 تب نداره ی کم استامینوفن بهش بدهساعت بزار مرتب بیدار شی چک کنی بچه روی وقت دیر وقت تب بالا نره خواب باشی متوجه نشی ان شاالله بلا ب دوره
shabgharib مدیر استارتر عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6275 تب نداره ی کم استامینوفن بهش بده ساعت بزار مرتب بیدار شی چک کنی بچه رو ی وقت دیر وقت تب بال ... خوابیده الان.به نظرت بیدارش کنم؟ عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰