2777
2789
عنوان

شده بگید کاش مامانم ی نفر دیگ بود؟

126 بازدید | 19 پست

تاحالا با خودتون فکر کردید کاش یکی دیگ مامان شما میبود مثلا من با خودم میگم کاش خالم میشد مامان من🚶‍♀️

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

نه من هزار بار خدا شکر میکنم همچین مادری دارمممممم

عاشق رشتممممممم😍👩‍⚕️.عاشق خوانوادم 👪❤️.خدایا شکرت بابت همچی🕋💛. من یه دختر مستقلم💙💎. اکانت قبلیم ترکید بابت زدن حرف حق . کاربر قدیمی😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باقی ماندن در بحران نوجوانی

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
منم میگم کاش مامانم مث عمه ام بود خیلی دلسوز با صبرو مهربون

خالم تعریف میکنه اومده بودم خونتون وقتی یکی دوسال بودی دیدم لپت سیاهه از مامانت پرسیدم چرا بچه اینطوریه گف گازش گرفتم😑 جریان این بوده من ت خیابون لج کردم ک از اون پفکایی ک ی مدت مد بود عکس داداش سیاه روش بود اسم واقعیش بود نبود یادم نی میخاستم مامانم هم نخریده و لپمو محکم گاز گرفته

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

چ خاطرات بدیو یادم اوردی🤦🏻‍♀️ مامانم طفلی خیلیییی زحمتمونو کشید بابام اصلا ب زندگی نمیرسید کار میکرد اما رفیق باز بود ساده بود همه گولش میزدن زنگیمون جهنم بود همش دعوا و قهر بعضافه مشکلات مالی. پسر داییم و زن و پسرش طبقه پایینمون زندگی میکرد گاهی با خودم میگفتم کاش من بچه اونا بودم گاهی ب پرنده ها نگاه میکردم میگفتم کاش من جای اون پرنده بودم.. اینایی ک گفتم مال ۱۵ ۱۶ سال پیشه دلم برا خودم میسوزه چقد مظلوم بودم🙁🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خالم تعریف میکنه اومده بودم خونتون وقتی یکی دوسال بودی دیدم لپت سیاهه از مامانت پرسیدم چرا بچه اینطو ...

همین مامانا مارو انقد عصبی بار آوردم ک من الان با بچه ام همه اش عصبانی برخورد میکنم

خالم تعریف میکنه اومده بودم خونتون وقتی یکی دوسال بودی دیدم لپت سیاهه از مامانت پرسیدم چرا بچه اینطو ...

آی عزیزم‌ عیبی نداره قدیما کمتر ب بچه ها توجه میشد مث الان نیس.

#آزادی

اینک بیخیال کارایی ک کرده واسمون واقعا بی انصافیه ولی واقعا گاهی فک میکنم وقتی بچه بوده خودش چرا سریع بچه اورده؟ک اینطوری گاها تا کنه اعصابش نمی‌کشه خو ی طفل معصوم و قربونی کاراش نکنه 

من براش خیلی کارا میکنم طاقت دردش و ندارم و هرکار میکنم تا توب باشه ولی انگا نمیبینه گاهی و بد بام تا میکنه