2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ۱۶ سالگی یا ۱۷ بود فکر کنم شروع کردم به کار کردن! ای کاش زودتر شروع میکردم موفق شدم واسه خودم پول دربیارم و من الان نویسنده محتوا هستم! فعلا پشت کنکورم به امید یه رشته خوب برام دعا کن چون میخوام امسال بخونم نهایت دو تا کنکور ۱۴۰۲ رو بدم اگه موفق نشم باید ازدواج کنم💔

(♥︎)𝗂𝖺𝗆 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗍𝗋𝗈𝗇𝗀 𝗀𝗂𝗋𝗅

من تو دیوار خرت و پرت خونه میخرم میفروشم تو همون دیوار بعد هفته ای ۳۰۰ ۴۰۰ هزار تومن ازش میمونه البته شوهرم خیلی کمکم میکنه 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
من از نت بافتنی یاد گرفتم بافت دستبند بند عینک اویز مو درامدم بد نیس خداروشکر پیجم دارم 

از من میشنوی ادامه نده 

ب جاش یه کار هنری چیزی یاد بگیر خیلی بهتر و درامدش بیشتره

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

مامانم پرده سرا تو خونه درآمدش توپ بخدا ماهی هست بالا۲۰ تومن

یعنی پرده میدوزه میفروشه؟

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵