2777
2789

چیو!

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر کنی و آبکشی کنی. ولی خیلی حواست باشه به ریشه موهات نخوره. هشت سانت از ریشه ی مو فاصله بگیر و به بدنه مو بزن و بشور

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر ...

ممنون عزیزم ❤️

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر ...

نمبدونم برا داخل حمومه یا قبل از حموم یا بعد از حموم🤭

فقط اینو نمیدونم که این ماسک موی داخل حمامه یا بعد از حمام

از انگلیسیش عکس بذار دقیق تا بهت بگم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

فقط اینو نمیدونم که این ماسک موی داخل حمامه یا بعد از حمام از انگلیسیش عکس بذار دقیق تا بهت بگم

گذاشتم عزیزم

گذاشتم عزیزم

چه عجیب

البته بعضی کلمه هاش واضح نبود اما انگار مال قبل حمامه! 

ببین گفته مقداریشو به موهای خشک بمالید و بذارید بمونه. سپس شامپو کنید

بعد برای حالت دادن گفته بمالید به موها از نوکشون تا بدنه مو، 

بعدم یه جا گفته بمالید به مو شب و صبح با شامپو بشورید. 

من تا حالا ندیدم چنین محصولی. میخوای از یه نفر دیگه هم بپرس