2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر کنی و آبکشی کنی. ولی خیلی حواست باشه به ریشه موهات نخوره. هشت سانت از ریشه ی مو فاصله بگیر و به بدنه مو بزن و بشور

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر ...

ممنون عزیزم ❤️

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

اگه ماسک موی داخل حمامه، باید بعد از شستن با شامپو، مقداریشو به بدنه موهات بمالی، بعد پنج دقیقه صبر ...

نمبدونم برا داخل حمومه یا قبل از حموم یا بعد از حموم🤭

فقط اینو نمیدونم که این ماسک موی داخل حمامه یا بعد از حمام

از انگلیسیش عکس بذار دقیق تا بهت بگم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

فقط اینو نمیدونم که این ماسک موی داخل حمامه یا بعد از حمام از انگلیسیش عکس بذار دقیق تا بهت بگم

گذاشتم عزیزم

گذاشتم عزیزم

چه عجیب

البته بعضی کلمه هاش واضح نبود اما انگار مال قبل حمامه! 

ببین گفته مقداریشو به موهای خشک بمالید و بذارید بمونه. سپس شامپو کنید

بعد برای حالت دادن گفته بمالید به موها از نوکشون تا بدنه مو، 

بعدم یه جا گفته بمالید به مو شب و صبح با شامپو بشورید. 

من تا حالا ندیدم چنین محصولی. میخوای از یه نفر دیگه هم بپرس

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792