2777
2789
عنوان

بعضیاتون چطو انقد حاضرجوابید؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
حاضر جوابی بده یادنگیر فرزندم😐😂 

☹لازمم اخه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چت همع این هنرو دارن روبرو حریف میخام👊

ب منم یاد بده گل🥲 

روی ی نفر و باید کم کنم خیلی ب پر و پام میپیچه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
مع اگ حاضر جواب بودم به این عمه جانای عفیرتم ی چی میگفتم دهنشونو ببندن پاشن برم ع وقتی ک اومدن همینط ...

همونی هستی که گوشت چهار تا سوراخ داشت ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
ب منم یاد بده گل🥲  روی ی نفر و باید کم کنم خیلی ب پر و پام میپیچه

عکس بدع فقط😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مع اگ حاضر جواب بودم به این عمه جانای عفیرتم ی چی میگفتم دهنشونو ببندن پاشن برم ع وقتی ک اومدن همینط ...

اخ ک چقد حرص درآر ولی عزیزم مهمونن دیگ هرچقد هم پررو باید مدارا کرد زشته از خونه بیرون کرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عکس بدع فقط😂

عکس طرفو ؟😂

داداشم میگه تو یه زبونی که یکم(اسمم)بهش چسپیده😂😂

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
عکس طرفو ؟😂

ار😂بخدا اینایی ک زورشون نمیرسع تش فحش میدن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh