2777
2789
عنوان

جو شوهر

319 بازدید | 14 پست

نوه خاله مامانم یه سال کوچیکتر از منه دادنش رفته ۸۲ ئه 

دختر خالمم ۷۷ ئه ازدواج کرده بله برونش بود 

حالا ول نمیدن منو همش میگن کی تو میری چند سالته و این حرفا منم خوشم نمیاد

حالا درد کسایی که سنشون یکم بالاست و ازدواج نکردن رو میفهمم چقد تحت فشارن تو مراسما نمیتونن برن اذیت میشن

حالا من که سنی ام ندارم اذیت میشم جوشون آزار دهندس همش،میگن شوهر 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟ 

من ۸۱ ام ۲۰ 

همش میگن ۲۲ ای🤣

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
هی خواهر عادت کردیم خیلی سخت و تلخه اما چاره چیه

اره تازه میفهمم فشار واسه ازدواج ینی چی 

فامیلای ماهم با همین حرفا منو دیونه کردن نوزده سالگی ازدواج کردم. انقدر زر زدن که نگم برات. 

واسه حرف بقیه ینی ازدواج کردی تو فشار بودی 

انقد زیاد میگن میخوام برم معرف ازدواج پیدا کنم

بله خیلی با حرفاشون آزارم دادن

اخه ما سنی نداریم که 

حالمو بد کردن به خدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز